Βαθμολογία

«Καμπανάκι» για τον Εργοτέλη

Τον κίνδυνο να μην βρεθεί ούτε καν στην Γ’ Εθνική και επομένως να μην αγωνιστεί καθόλου τη νέα χρονιά αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη  Γιώργος Στειακάκης παρουσιάζοντας την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα  αναφέρει ότι είναι  πολύ πιθανό πλέον να μην μπορέσει να αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία κάτι που όπως ο ίδιος είπε θα είναι πολύ βαρύ. Το θέμα βέβαια είναι ότι οι “κιτρινόμαυροι” κινδυνεύουν να μείνουν μια χρονιά εκτός πρωταθλημάτων αφού δεν μπορούν να αγωνιστούν ούτε στο τοπικό.

Ο κ. Στειακάκης ανέφερε τις προσπάθειες που έγιναν μέχρι και πριν από λίγες μέρες για να υπάρξει θετική εξέλιξη με τον Σάμι χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για την συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν απαιτούνται όπως είπε 200.000-250.000 ευρώ συν 60-70.000 για την λειτουργία των υπόλοιπων τμημάτων.

Πρόσθεσε ότι από τις προσπάθειες που έγιναν βρέθηκαν τα μισά χρήματα αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να ξεκινήσει η ομάδα και στην πορεία να βρεθεί το υπόλοιπο ποσό. Είναι εξάλλου όπως ανέφερε ρίσκο και για τον υγιή οικονομικά Ερασιτέχνη να ξεκινήσει μια τέτοια προσπάθεια θέτοντας το δίλημμα «διατηρούμε ζωντανή την βάση του οργανισμού μας ή ρισκάρουμε την ύπαρξη μας για μια χρονιά αβεβαιότητας στη Γ’ εθνική;».

Σύμφωνα με τον κ. Στειακάκη «Εργοτέλης χωρίς συμμετοχή σε εθνική κατηγορία έστω για μια χρονιά, είναι βαρύ. Όμως, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν και πολύ χειρότερα τα πράγματα, αν πάρουμε τη λάθος απόφαση».

Πηγή