Βαθμολογία

Θετική εικόνα για τον Δωτιέα Αγιάς

Ένα δυνατό φιλικό ματς έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (25/9) ο Δωτιέας Αγιάς που προετοιμάζεται για τη νέα Γ’ Εθνική. Αντίπαλος ο ΑΟ Τρίκαλα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Με μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη, ο Δωτιέας αντιμετώπισε μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Superleague 2.

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε σε φιλική αναμέτρηση τον Δωτιέα Αγιάς με 2-1. Η ομάδα του κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα πάλεψε, μόχθησε για το αποτέλεσμα και σίγουρα η παρουσία της άφησε υποσχέσεις.

Στο 8′ από σέντρα του Σισοκό ο Κουσκουνάς πέτυχε το 1-0. Στο 55′ ο Λώττας βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Ριζογιάννη ο οποίος “έσπασε” για τον Σισοκό με τον νεαρό επιθετικό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 56′ από λάθος στην άμυνα ο Βλησσαρούλης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη για το 2-1.

ΑΟ Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας): Γρηγοριάδης (46’ Παϊτέρης), Μπολάκης (63’ Κοντογεώργος), Νιάρος (63’ Μπρατσίστας), Γκοβίνας (63’ Κατσαντώνης), Λουκάς, Ριζογιάννης, Λώττας (63 Νίντος), Ζούμα (74’ Παπαδογεώργος), Σισοκό (63’ Τσιαφίτσας), Κουσκουνάς (63’ Αλεξίου), Κουτσιανικούλης (63’ Κωστόπουλος).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Πατέτσος, Τσακάλι, Παϊτέρης, Τάρτας, Γιαννακόπουλος, Ντακούλας, Αναδολού, Λαβαντσιώτης, Δρόσος, Αποστολάκης, Βλησσαρούλης.

Έπαιξαν και οι: Εριόν, Ντελής, Μάνσε, Κρικώνης, Φουκαλάς, Χατζής, Γιαννακός.

Διαιτητική τριπλέτα: Λεωνίδας, Μανασής, Σταφυλάς.

*Ο Δωτιέας Αγιάς ευχαριστεί την Διοίκηση των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία.