Βαθμολογία

Με επιτυχία ο χορός του Φαλανιακού (PICS)

Μία εξαιρετική βραδιά επιφύλαξε η διοίκηση του ιστορικού Φαλανιακού στον κόσμο του χωριού και όχι μόνο, αφού διεξήχθη την Παρασκευή (23/9) στην πλατεία της Φαλάνης η καθιερωμένη χοροεσπερίδα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση μπορεί να αναβλήθηκε πρόσφατα λόγω του κακού καιρού, όμως οι άνθρωποι της ομάδας ετοίμασαν μία όμορφη βραδιά, αντάξια της ιστορίας του σωματείου.

Πλήθος κόσμου έδωσε την παρουσία του, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα. Σύσσωμη παρευρέθηκε η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Κώστα Λυγούρα και το υπόλοιπο Δ.Σ., καθώς και η ομάδα με τον προπονητή κ. Τάκη Παραφέστα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο κ. Γιώργος Λαδόπουλος, από τον Δήμος Λαρισαίων η Αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη, καθώς και από την Αντιπολίτευση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Θανάσης Δρυστέλλας και κ. Κώστας Βλαχούλης. Την Ένωση εκπροσώπησε ο κ. Ρένος Καρυώτης και ο κ. Αργύρης Γκρίμπας. Από την Αιμοδοσία η κ. Ειρήνη Μάνη.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία της η απερχόμενη διοίκηση του Φαλανιακού. Στην όμορφη βραδιά βρέθηκε και ο φιλόδοξος πρόεδρος του Σμόλικα κ. Χρήστος Ντριγκόγιας. Η βραδιά είχε πολύ γλέντι, ωραία ορχήστρα και καλό φαγητό. Ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε από κόσμο.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λυγούρας που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ζήτησε την στήριξή του στα παιχνίδια αφού η ομάδα ξεκίνησε από νέα βάση. Δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας που έχει ως βάση της τα παιδιά από το χωριό. Υπήρχε και λαχειοφόρος για την οικονομική βοήθεια του κόσμου.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην εκδήλωση και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες!