Βαθμολογία

Καλό ποδόσφαιρο και άνοδο θέλει η Δόξα Αμυγδαλής! (PICS + VIDEOS)

Η Δόξα Αμυγδαλής ξεκίνησε την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει και τη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο στόχος της πέρυσι δεν επετεύχθη στις λεπτομέρειες, έτσι λοιπόν συνεχίζει την προσπάθειά της στην ίδια φιλοσοφία, αφού κράτησε τον βασικό κορμό, έχει κυρίως στο ρόστερ της παιδιά από το χωριό που αγαπούν την ομάδα και θέλει να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Όμως δεν παύει η Δόξα να σκέφτεται πως θα τα καταφέρει να αλλάξει κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας από αριστερά, Βασίλης Πίτσικας (Μέλος), Νίκος Στεφανούλης (Πρόεδρος), Δημήτρης Παπαστεργίου (Αντιπρόεδρος)

Προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος κ. Λάζαρος Λαζαρίδης όπου με τις γνώσεις του θα «φωτίσει» τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να παίξουν ένα καλό ποδόσφαιρο στο νέο πρωτάθλημα. Έχει πολλά «χιλιόμετρα» σε πάγκους ομάδων και είναι δεδομένη η βοήθεια που θα προσφέρει.

Στη διοίκηση βρίσκονται παιδιά από το χωριό που έχουν παίξει και στην ομάδα και είναι ιδιαιτέρως φιλόδοξα. Πρόεδρος ανέλαβε ο έμπειρος παίκτης για πολλά χρόνια, ο κ. Νίκος Στεφανούλης, μεγάλη βοήθεια θα παρέχει ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και το μέλος της διοίκησης κ. Βασίλης Πίτσικας, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση και όλοι βοηθούν ώστε να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα. Εκείνο όμως που περιμένουν όλοι στην ομάδα, είναι να έρθει το ρεύμα που δεν υπάρχει, όπως υποσχέθηκε ο Δήμος Αγιάς έτσι ώστε να γίνουν όλα ευκολότερα για την ομάδα, αφού τώρα νυχτώνει και νωρίτερα.

Η προσπάθεια που γίνεται στην Δόξα Αμυγδαλής είναι πολύ μεγάλη, αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους που προσπαθούν για την ομάδα και μακάρι και οι αρμόδιοι να το καταλάβουν και να σκύψουν με περισσότερη φροντίδα στο πρόβλημα που υπάρχει και να το λύσουν γρήγορα.

Το athleticlarissa και η Βάσω Γκατζούλη βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (22/9) και σας μεταφέρει εικόνες αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Νίκος Στεφανούλης (Πρόεδρος)

">http://

Δημήτρης Παπαστεργίου (Αντιπρόεδρος)

«Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία του νομού μας και στην ομάδα μου την Δόξα Αμυγδαλής. Το ξεκίνημά μας έγινε από την περσινή χρονιά και συνεχίζεται και φέτος, ο κορμός παραμένει σταθερός με παιδιά κυρίως από το χωριό, έγιναν και κάποιες προσθήκες και αναμένουμε τουλάχιστον άλλες 2-3 μεταγραφές. Καλωσορίζουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα μας την Δόξα Αμυγδαλής. Στόχος μας τη φετινή χρονιά είναι το καλό ποδόσφαιρο και η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία».

Λάζαρος Λαζαρίδης (Προπονητής)

">http://

Παναγιώτης Αραμπατζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αποστόλης Κοσμάς (Τερματοφύλακας)

">http://

Οδυσσέας Παπαδημητρίου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Άκης Δουλαπτσής (Ποδοσφαιριστής)

">http://