Βαθμολογία

Εκπαιδευτική Συνάντηση Διαιτητών (PICS)

Την πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πραγματοποίησε η ΕΔ/ΕΠΣΝΛ με την παρουσία διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους τους αξιολογημένους διαιτητές για την παρουσία τους στους πίνακες της ΚΕΔ και επισήμανε ότι η Λάρισα εκπροσωπείται στα πανελλήνια πρωταθλήματα από 40 Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας, τον μεγαλύτερο αριθμό που έχει βγάλει η ΕΠΣΝΛ, ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν.

Το λόγο έλαβε μετά ο Πρόεδρος της ΕΔ κ. Λιόλιος ο οποίος καλωσόρισε από μεριάς του τους διαιτητές και τους ενημέρωσε θα αρχίσει νέα σχολή διαιτησίας. Στη συνέχεια μίλησαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΔ κ. Βαλιώτης και το μέλος κ. Τσακνάκης οι οποίοι ευχήθηκαν ΄καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους διαιτητές με υγεία.

Η απόφαση της ΕΔ/ΕΠΣΝΛ είναι οι εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις να διεξάγονται εβδομαδιαία κάθε Δευτέρα στις 20.15 -εκτός απροόπτου-. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική συγκέντρωση, μιας και που η ΕΠΣΝΛ έχει πάρει απόφαση για αναβολή των πρωταθλημάτων της μέχρι τις 30.09.2022