Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΠΟΕ

Νέα πρόκριση για τον ΠΟ Ελασσόνας! Αυτή τη φορά για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Κοζάνης με την τοπική ΑΕΠ (21/9).

Η ομάδα της Ελασσόνας τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν καλύτερη και έφτασε στην πρόκριση με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με σουτ από το ύψος της περιοχής του Κουλούσια, το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία.

Ο ΠΟΕ ισοφάρισε στο 25’ με πολύ όμορφο μακρινό σουτ του Κοντοθανάση. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 45’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε και 2ο γκολ!

Οι Ελασσονίτες τα τελευταία 20 λεπτά του παιχνιδιού αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ματούλα.

Ο ΠΟΕ άντεξε και με σκορ 1-2 πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του αγώνα Αλμυρός Γαζίου - Απόλλων Ευπαλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/9.

*Η ομάδα της Ελασσόνας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια «Κυρίτσης 17»  και με αυτή την κίνηση έδειξε πως είναι δίπλα στον νεαρό αθλητή της ομάδας Γιάννη Κυρίτση καθώς ο ίδιος πρόσφατα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, αφού υπέστη διπλό κάταγμα περόνης.

ΑΕΠ Κοζάνης: Καλιαμπάκας, Λιάκος, Κιρκιλιανίδης, Παπαναστασίου, Δάλλης, Μωυσίδης, Τσελέπης, (82′ Ντόβας) Μιχαηλίδης, Κουλούσιας, Σάλα, Βασίλτσης

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης, Σουγλής, Λάγος, Κοντοθανάσης (85' Μπούσιας), Γκαμπέτας (63' Καραμούλας), Ιγγλέζος (63' Καραγκούνης), Μούλτσιας (63' Βλαχάκης), Ματούλας, Τόλιος (54' Κουκούλης.

Διαιτητής: Τζάμος. Βοηθοί: Σιδερίδης, Γκίτσος (Καστοριάς).