Βαθμολογία

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, συμπολίτες και μη,

Η ΑΕΛ, η μεγάλη ομάδα του θεσσαλικού κάμπου και ιστορικότερη της ελληνικής περιφέρειας, βρίσκεται στη φάση της αναγέννησης, με σκοπό την δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού μοντέλου ανάπτυξης, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν κατηγορηματικά ως νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πως είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, γνωρίζοντας πως ο μοναδικός φίλαθλος κόσμος της Λάρισας και ευρύτερα του νομού μας, έχει αποδείξει στην μακροχρόνια ιστορία της ΑΕΛ, πόσο κρίσιμος παράγοντας είναι.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ΑΕΛ σας χρειάζεται δίπλα της!

Η διοίκηση αφουγγραζόμενη διαρκώς τις απόψεις των φιλάθλων, θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί πρωτογενώς και θα διορθώσει ό,τι θεωρεί εξ’ αρχής λανθασμένο.

Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους σας καλούμε το Σάββατο 24/9 και ώρα 5.30 μ.μ. στον φιλικό αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ, να κατακλύσετε το θρυλικό Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό της, καθώς θα ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα του σταδίου, ανακοινώνει για τον συγκεκριμένο αγώνα γενική είσοδο 5€ , για όλες τις Θύρες πλην της Θύρας 3, όπου η τιμή εισιτηρίου θα είναι στα 10€.

Φίλες και φίλοι,

Πλησιάζοντας η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ομάδα χρειάζεται πρωτίστως την παρουσία σας.

Δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας, στηρίξτε την ΑΕΛ!

Πηγή