Βαθμολογία

Στην Γ΄ Εθνική ο Εργοτέλης

Με ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης γνωστοποιεί ότι διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη των μετοχών της ΠΑΕ Μάγκετ Σάμι και πως η ομάδα θα προετοιμαστεί για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Δεν βρίσκουν άκρη, παρά τις πολλές προσπάθειες για λύση, οι άνθρωποι του Εργοτέλη αναφορικά με τον ιδιοκτήτη των κιτρινόμαυρων Μάγκετ Σάμι και ως εκ τούτου, διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις, με την επόμενη ημέρα να βρίσκει τον ιστορικό σύλλογο στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το ΔΣ του ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ διέκοψε σήμερα τις διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη των μετοχών της ΠΑΕ κ. Μάγκετ Σάμι.

2. Οι όροι και προϋποθέσεις που ετέθησαν από τον κ. Σάμι, παρά τις βελτιωμένες αντιπροτάσεις μας, είναι απαγορευτικές και ζημιογόνες για το σωματείο μας. Ελπίζαμε ότι θα αντιλαμβανόταν, έστω την τελευταία στιγμή, το συμφέρον του, αν όχι και της ομάδας, όμως, δυστυχώς, εμμένει σε μια εξωπραγματική συμφωνία.

3. Η πρόταση του, εκτός από το ότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα της ΠΑΕ, υποθηκεύει το μέλλον και του ερασιτεχνικού σωματείου μας, το οποίο επιθυμεί τώρα να «δανείσει» με τα χρήματα που θα καταβάλει έναντι των χρεών του και να τα πάρει πίσω όταν η ΠΑΕ ορθοποδήσει, με εγγυητές τα πρόσωπα του ΔΣ του ερασιτέχνη.

4. Κρίνουμε ότι δεν έχει νόημα να χάνουμε άλλο χρόνο με ένα πρόσωπο που επιχειρεί μετάθεση των ευθυνών του και να προσηλωθούμε στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

grandsport.gr