Βαθμολογία

Χόρεψε και γλέντησε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων! (PICS)

Μία πολύ ωραία εκδήλωση έγινε το Σάββατο (17/9) στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων Λάρισας και αφορούσε αποκλειστικά την ομάδα, τον τοπικό Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η πλατεία γέμισε με πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, που ήρθαν να δουν και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.

Η ομάδα ετοιμάζεται για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Από την περσινή χρονιά πρόεδρος είναι ο κ. Γιώργος Μπαζάνας, έχοντας στη διοίκησή του ανθρώπους που στηρίζουν την όλη προσπάθεια, καθώς και την έμπειρη κ. Ρένα Μπακαρτζή (ταμίας της ομάδας) και βοηθά τα μέγιστα.

Προπονητής ανέλαβε ο φιλόδοξος κ. Δημήτρης Μητσής. Το ποδοσφαιρικό σχήμα έχει διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του από την περσινή χρονιά και έχουν γίνει προσθήκες όπου χρειάστηκαν. Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων θέλει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία και να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Την εκδήλωση τίμησαν

Από την Δημοτική Αρχή: Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ κ. Σωτήρης Νταφόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης.

Από την τοπική Κοινότητα ήταν: Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννης Τσικρίκας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρανώνα κ. Κωνσταντίνος Τσιαγκλάνης, καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δοξαρά κ. Λάμπρος Παλιοκώστας.

Παρούσα σύσσωμη η Διοίκηση της ΕΠΣΛ. Ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και τα μέλη: Ο κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο κ. Ρένος Καρυώτης, ο κ. Αργύρης Γκρίμπας, ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, ο κ. Αντώνης Στεργιούλας, ο κ. Ανδρέας Καρακάσης, ο κ. Πέτρος Μπανιάς, ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλας και ο κ. Γιάννης Έξαρχος.

Επίσης βρέθηκε ο Παρατηρητής Διαιτησίας κ. Κώστας Κουρδής, καθώς και Πρόεδροι άλλων Σωματείων όπως, ο κ. Γιώργος Ακριβούλης (Παναγροτικός Νίκαιας – Δημοτικός Σύμβουλος Κιλελέρ), ο κ. Αθανάσιος Τόλλιας (Ελευθεραί).

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων βρέθηκε σύσσωμη μαζί με τον προπονητή στην εκδήλωση, καθώς και όλη η διοίκηση.

Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τελικής πτώσης απολαμβάνοντας την υπέροχη βραδιά με το ξεσηκωτικό πρόγραμμα, που ετοίμασαν οι: κ. Μιχάλης Παπαματθαίου, Κατερίνα Βάσσου και Αχιλλέας Καλτσογιάννης.

Τα λόγια του προέδρου της ΕΠΣΛ

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, που ήταν εμφανώς συγκινημένος, καθώς είναι και ο τόπος καταγωγής του. Είπε πως πριν 21 χρόνια όταν έγινε η επανίδρυση της ομάδας ήταν και εκείνος μέλος της διοίκησης, τότε λοιπόν ο γιος του ο Αχιλλέας ήταν μόλις ενός έτους και σήμερα μετά από τόσα χρόνια έφτασε η ώρα, που είναι πλέον αυτός στη διοίκηση της ομάδας με σκοπό να προσφέρει.

Τόνισε πάσει θυσία, να μείνουν ζωντανά τα σωματεία στα χωριά, γιατί όπως είπε ο αθλητισμός είναι και κοινωνικό γεγονός. Με τις εκδηλώσεις που γίνονται, οι άνθρωποι βρίσκονται κοντά ο ένας με τον άλλον, ανταλλάσουν απόψεις και σίγουρα περνάνε όμορφα μετά από χρόνια.

*Το athleticlarissa ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ομάδας των Αγίων Αναργύρων και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν χαρακτηριστικές εικόνες από την όμορφη εκδήλωση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!