Βαθμολογία

Ενίσχυση από την Γ’ Εθνική για τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Μία δυνατή ενίσχυση με «άρωμα» Γ’ Εθνικής έκανε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, αφού απέκτησε τον πολύ καλό ποδοσφαιρική Βασίλη Καραλούλη από τον ΠΟ Ελασσόνας. Παίκτης που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Βασίλη Καραλούλη.

Ο Καραλούλης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΟ Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ όντας και αρχηγός.

Μετέπειτα φόρεσε για μια σεζόν την φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά στην Γ' Εθνική κατηγορία και για τρεις σεζόν την φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης τόσο στην Α' ΕΠΣΝΛ με την οποία αναδείχθηκε και πρωταθλητής όσο και στην Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και στην ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Βασίλη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες."