Βαθμολογία

Η Δόξα Βαλανίδας δηλώνει παρούσα και ανταγωνιστική (PICS + VIDEOS)

Μετά την επανίδρυσή της το 2015, η Δόξα Βαλανίδας μετέχει ενεργά όλα αυτά τα χρόνια στο Λαρισινό ποδόσφαιρο και κάνει τη δική της προσπάθεια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής της κ. Βαγγέλης Μάνος, που καταθέτει και την ψυχή του, γι’ αυτό που τόσο πολύ αγαπάει.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 – 2023

Η διοίκηση είναι μία παρέα φίλων που όμως έχει σαν στόχο, να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αγωνίζονται και να διακρίνονται.

Πραγματικά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το γηπεδικού, αφού η ομάδα δεν έχει δικές της εγκαταστάσεις και ψάχνει να βρει λύση κάθε χρόνο. Φέτος η λύση δόθηκε στο γήπεδο Βιολογικού, όπου και θα αγωνίζεται μαζί με τον Λαρισαϊκό.

Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια, που κάνει η Δόξα Βαλανίδας και πραγματικά διοίκηση, τεχνικός και ποδοσφαιριστές, πιστεύουν πως και τη νέα χρονιά θα είναι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης (13/9) και σας μεταφέρει εικόνες αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Μπαράς (Πρόεδρος)

">http://

Νίκος Κουρδής (Αντιπρόεδρος)

«Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία καλή αγωνιστική χρονιά, με καλό ποδόσφαιρο, χωρίς τραυματισμούς. Καλή χρονιά και στην ομάδα μας την Δόξα Βαλανίδας, εμείς όλα αυτά τα χρόνια θέλουμε να απορροφήσουμε νέα παιδιά που ζουν κυρίως στην πόλη της Λάρισας. Αγωνιζόμαστε όλοι στην διοίκηση, όπου είμαστε μία παρέα φίλων, έτσι ώστε να ακούγεται το χωριό μας η Βαλανίδα που τόσο αγαπάμε. Είμαστε αντίπαλοι με όλους 90 λεπτά στο γήπεδο και στη συνέχεια είμαστε με όλους φίλοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ την ομάδα του Λαρισαϊκού και το Δήμο Λάρισας που μας παραχώρησαν το γήπεδο στο Βιολογικό, όπου θα αγωνιζόμαστε τη φετινή χρονιά. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ μεγάλη γιατί αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις».

Βαγγέλης Μάνος (Προπονητής)

">http://

Κωνσταντίνος Θάνος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Γκαλαφάγκας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ιωάννης Τέλιος (Ποδοσφαιριστής)

">http://