Βαθμολογία

Απόλλων Γαλήνης: Έτοιμος για νέες «πτήσεις»! (PICS + VIDEOS)

Ο Απόλλων Γαλήνης ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει. Η διοίκηση είναι περισσότερο από ποτέ δίπλα στην ομάδα, έτσι ώστε να μην λείψει τίποτα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος την φετινή χρονιά ανέλαβε ο κ. Βασίλης Κατσικάρης που έχει τουλάχιστον επτά χρόνια στη διοίκηση και όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα. Μαζί του έχει τον αδερφό του κ. Ντίνο Κατσικάρη που είναι και πρόεδρος στην Κοινότητα και βοηθάει τα μέγιστα τη Γαλήνη.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Κατσικάρης μαζί του το μέλος της διοίκησης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ξενοφών Περδικούλης.

Προπονητής ανέλαβε ο κ. Σπύρος Ευαγγέλου. Πρόκειται για έναν πολύ εργατικό και έμπειρο κόουτς, φιλόδοξο, έχει περάσει από αρκετές ομάδες με τελευταία την Φορτούνα Κουτσοχέρου όπου άλλαξε μαζί του και κατηγορία.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, έμειναν κάποιοι παίκτες από την περσινή χρονιά, όμως ήρθαν πολλές μεταγραφές κυρίως νεαρών παικτών αλλά και έμπειρων για να στελεχώσουν το ρόστερ.

Στόχος της ομάδας είναι η άνετη σίγουρα παραμονή και όσο θα κυλάει το πρωτάθλημα, όπως μας είπαν στη διοίκηση, εάν οι παίκτες κάνουν τη διαφορά και την υπέρβαση, σίγουρα θα είναι δίπλα τους για να πετύχουν όλοι μαζί και την άνοδο.

Πολύ καλές οι γηπεδικές εγκαταστάσεις και τα αποδυτήρια που είναι φροντισμένα στο έπακρον από τους ανθρώπους της διοίκησης.

Τα φιλικά

13/9: Μελισσοχώρι – Γαλήνη

17/9: Γαλήνη – Τοξότης

20/9: Αργυροπούλι – Γαλήνη

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (12/9) και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.  

Οι δηλώσεις

Βασίλης Κατσικάρης (Πρόεδρος)

">http://

Σπύρος Ευαγγέλου (Προπονητής)

">http://

Χρήστος Σουπεκιώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Ντραμπάκουλος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Ζυγογιώργος (Ποδοσφαιριστής)

">http://