Βαθμολογία

Κοντά στους μαθητές ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης

Σήμερα  Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου κτύπησε το πρώτο κουδούνι, για τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Τεμπών σηματοδοτώντας επισήμως την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022 – 2023.

Οι  μαθητές εφοδιασμένοι με όρεξη και μεράκι επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες μετά από το μεγάλο διάστημα των διακοπών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, συμμετείχε στην τελετή του Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Αμπελακίων και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Συκουρίου και  χαιρέτησε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις σχολικές  μονάδες που παραβρέθηκε. Αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα κυλήσει η φετινή χρονιά και απηύθυνε τις θερμές ευχές του, για μια χρονιά γεμάτη από γνώση, εμπειρίες και ευόδωση των στόχων στους  μαθητές. Στους εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο εκπαιδευτικό έργο.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Τεμπών  εξέφρασε την ελπίδα  ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και διαβεβαίωσε ότι  η δημοτική Αρχή και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών βρίσκονται πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές.

«Η οργανωμένη συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και το διδακτικό προσωπικό και οι ορθές προσπάθειες, λειτουργούν δημιουργικά και βοηθούν στην απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων», τόνισε ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Στους μαθητές μίλησαν ακόμη η διευθύντρια κα Ακριβή Γκόλαντα και ο διευθυντής του Λυκείου Συκουρίου κ. Δημήτριος Γεωργούσης, οι οποίοι σημείωσαν ότι η φετινή χρονιά ξεκινά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά, δημιουργική και προπαντός με υγεία.

Στη συνέχεια, διανεμήθηκαν στους μαθητές τα νέα σχολικά τους βιβλία, καθώς επίσης, αγιάστηκαν από τον πάτερ Βασίλειο και τον πάτερ Γεώργιο.