Βαθμολογία

Εκδήλωση «Αστέρων» στο Μελισσοχώρι! (PICS)

Μία ωραία εκδήλωση έγινε το Σάββατο (10/9) στο Μελισσοχώρι, στην πλατεία του χωριού για τον ετήσιο χορό της ομάδας του Αστέρα. Πλούσια λαχειοφόρο, πολύ καλό φαγητό και χορό περιελάμβανε η βραδιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Λίγο μετά την έναρξη της εκδήλωσης έγινε ένα άτυχο και στενάχωρο συμβάν, αφού ο φροντιστής της ομάδας κ. Νίκος Ζουμπελούλης είχε λιποθυμικό επεισόδιο, έτσι όλα «πάγωσαν» μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει, ευτυχώς απ’ ότι μάθαμε στη συνέχεια δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ευχές από όλους μας για περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα που τόσο αγαπά.

Ο χορός είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον 800 άτομα κατέκλυσαν το μέρος που έγινε η εκδήλωση.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Καρακάσης έκαναν τα πάντα έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια. Την εκδήλωση τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Κώστας Κουρδής, ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας κ. Αργύρης Γκρίμπας, ο πρόεδρος του Παναγροτικού Νίκαιας κ. Γιώργος Ακριβούλης, ο πρόεδρος της Δόξας Ομορφοχωρίου κ. Γιώργος Μαξιμιάδης, καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον προπονητή της ομάδας κ. Μάκη Αλεξούδη. Επίσης στην βραδιά βρέθηκε ο κ. Κώστας Φιλλιπούλης (Αντιδήμαρχος Κιλελέρ), ο κ. Αχιλλέας Χατζούλης (Αντιδήμαρχος Κιλελέρ), κ. Βασίλης Χατζούλης (Δημοτικός Σύμβουλος).

Με την έναρξη της βραδιάς έγιναν κάποιες βραβεύσεις από την διοίκηση της ομάδας. Τιμήθηκαν οι:

Γιάννης Δαλάκας (Πρόεδρος του Πολιτιστικού). Τον βράβευσε η κ. Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη (Αντιδήμαρχος του Δήμου Κιλελέρ).

Γιώργος Αγγελούλης (Πρώην Πρόεδρος του Αστέρα Μελισσοχωρίου). Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Λάμπρος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη.

Fresh Sweet. Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο Δημήτρης Καρακάσης.

Γιώργος Λιάγκας (Έπιπλα Senso).

Café De Tox.

Café Corner

Café Vegge.

Έπιπλα Ιωάννη Γούλα.

Κομμώσεις Ελένη.

Ξηροί καρποί Χαρούλη.

Μάκης Αλεξούδης (Προπονητής της ομάδας).

Βαγγέλης Δανιλούλης (Φίλος της ομάδας).

Νικόλαος Παπαδούλης (Φίλος της ομάδας).