Βαθμολογία

«Βούλιαξε» η Νίκαια με τον χορό του Παναγροτικού! (PICS)

Την καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα πραγματοποίησε την Παρασκευή (9/9) ο Παναγροτικός στην πλατεία της Νίκαιας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού τουλάχιστον 2.000 κόσμου βρέθηκαν εκεί και γλέντησαν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι καλλιτέχνες Μιχάλης Παπαματθαίου, Μαρία Μπέλλου και Νικόλ Καψάλη, καθώς και η εξαιρετική ορχήστρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο ξέφρενο γλέντι που συνοδεύτηκε από καλό φαγητό και πολύ ποτό από τους παρευρισκόμενους.

Περιχαρής και φιλόξενος ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Ακριβούλης, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Νίκαιας για όλα αυτά που έχει προσφέρει στα κοινά. Διοργάνωσε μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. μία εξαιρετική βραδιά.

Δίπλα του βοήθησε τα μέγιστα η υπεύθυνη της Ακαδημίας κ. Ζωή Ανυφαντή, παρευρέθη σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τον προπονητή κ. Γιώργο Μάτο.

Σίγουρα η όμορφη αυτή γιορτή του Παναγροτικού, θα μείνει αξέχαστη στις καρδιές όλων αυτών που βρέθηκαν εκεί, γιατί είχε περάσει αρκετός καιρός για ένα τέτοιο ξέφρενο γλέντι.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης. Επίσης στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος του Κιλελέρ κ. Χρήστος Φτάρας με το Δ.Σ., καθώς και πρόεδρος της Ανθούπολης κ. Χρήστος Πρίφτης.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες!