Βαθμολογία

Μεγάλη εκδήλωση, αντάξια της ιστορίας του Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Μία μεγαλοπρεπής εκδήλωση αντάξια της ιστορίας των Φαρσάλων, έγινε την Παρασκευή (9/9) στην σκεπαστή αγορά στην είσοδο της πόλης για τα 95 χρόνια του ιστορικού Αχιλλέα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα και μεγάλη συγκίνηση για όλους τους ανθρώπους που μίλησαν, βραβεύτηκαν και βράβευσαν και σίγουρα θυμήθηκαν στιγμές από το σωματείο που έχει κάνει πολύ μεγάλη πορεία εδώ και κοντά έναν αιώνα.

Παρευρέθη σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα μαζί με τον προπονητή κ. Βασίλη Μπακογιάννη. Φανερά συγκινημένος ο άψογος οικοδεσπότης κ. Χρήστος Τσαπραΐλης, ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Αχιλλέα, αφού πέρασε και ως παράγοντας και ως πρόεδρος με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει και την ψυχή του για την αγαπημένη του ομάδα. Δίπλα του στάθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Μπερσιάνης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και στα υπόλοιπα άτομα της διοίκησης και αναφερόμαστε στον κ. Σταύρο Πουλαράκη, που έγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα των Φαρσάλων, αλλά και ως αντιδήμαρχος. Επίσης στον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπασαγιάννη καθώς και τον κ. Πέτρο Μπανιά, που είναι κάποια από τα μέλη της διοίκησης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας. Από πλευράς ΕΠΣΛ βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Όλοι όσοι παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες, καθώς και εκείνοι που τις προσέφεραν, συμφώνησαν πως αυτό που πρέπει να γίνει τη φετινή χρονιά στον Αχιλλέα, είναι να στηρίξουν όλοι μαζί την προσπάθεια που κάνει και να γεμίζουν κάθε Κυριακή το γήπεδο, έτσι ώστε να δώσουν ώθηση στην ομάδα να αλλάξει κατηγορία, αφού αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης.

Πολύ όμορφη η εκδήλωση με πλούσιο φαγητό και πολύ ωραία ορχήστρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τη λήξη της.

Βραβεύτηκαν

Μάκης Εσκίογλου (Δήμαρχος Φαρσάλων). Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Σοφία Χατζηπλή (αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια Δήμαρχος).

Δημήτρης Μπουχλαριώτης (Πρόεδρος της ΕΠΣΛ).

Δημήτρης Κουκουφλής (Ιδιοκτήτης επιχείρησης ALTERLIFE) για την στήριξή του στην ομάδα.

Θανάσης Πατσιούρας (Πρώην πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων).

Άλκης Γκαβογιάννης (Πρόεδρος Ακαδημίας Φαρσάλων επί σειρά ετών).

Βασίλειος  Λιούπης (Γιατρός και φυσιοθεραπευτής, για την μεγάλη του βοήθεια στην ομάδα).

Παναγιώτης Κορδαλής (Πρώην ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων και άμεσος συνεργάτης των γυμναστήριων ALTERLIFE στο κομμάτι των εργομετρικών, βοηθάει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό της ομάδα).

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες!