Βαθμολογία

Μαχητής και πρωτοποριακός και τη νέα χρονιά! (PICS + VIDEOS)

Ένα σπουδαίο έργο επιτελείται στην ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας από την περσινή χρονιά, αφού η ομάδα κατάφερε να αλλάξει κατηγορία και τη φετινή σεζόν να παίξει στη Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως πίσω από όλο αυτό το λειτούργημα, είναι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Γκάγκος. Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, αφού μαζί με τον αδερφό του, έχει μία σπουδαία επιχείρηση (παραγωγή τεχνιτών πετρωμάτων στην ΒΙΠΕ Λάρισας).

Ο πρόεδρος είναι εκείνος που οραματίζεται, δημιουργεί όλα τα πρότζεκτ που αφορούν την επιχείρησή του, πάντοτε για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει πως έχει οξυδέρκεια και επιχειρηματικό πνεύμα.

Έτσι λοιπόν και στην ομάδα του τον Μαχητή Τερψιθέας λειτούργησε με την ίδια φιλοσοφία, αφού έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές, στην μεγάλη ομάδα, στο προπονητικό τιμ και γενικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την καλή λειτουργία της ομάδας.

Τα άτομα της διοίκησης από αριστερά (Αστέριος Γεωργατζιάς (αντιπρόεδρος), Θάνος Αναστασίου (Γενικός Γραμματέας), Χρήστος Παπαδημητρίου (Γενικός Αρχηγός)

Μπήκαν και νέα άτομα στη διοίκηση, προπονητής ανέλαβε ο πολύ έμπειρος κ. Αχιλλέας Τσιβόπουλος, γυμναστής ένα όνομα εγγύηση στο χώρο ο κ. Κώστας (Ντίνος) Λιάπης. Νεαρά παιδιά ήρθαν να στελεχώσουν και να βοηθήσουν την ομάδα σε εξαιρετικές γηπεδικές εγκαστάσεις. Και σίγουρα όλα αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Γκάγκος είναι στο βαθμό που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Από την Μάνδρα ήρθαν στον Μαχητή οι Μανώλης Ζούγκα (αριστερά) και Μάριος Ζούγκα (δεξιά)

Το athleticlarissa βρέθηκε στο φιλόξενο γήπεδο Τερψιθέας και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Βαγγέλης Γκάγκος (Πρόεδρος)

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού, καθώς και τον Μαχητή Τερψιθέας να έχουν μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Όσον αφορά τον Μαχητή, πιστεύουμε πως έχει στελεχωθεί σε όλους τους τομείς (διοίκηση – προπονητικό τιμ και παίκτες). Ευελπιστούμε πως όλα αυτά θα λειτουργήσουν θετικά για να έχει μία καλή πορεία η ομάδα της Τερψιθέας».

Θάνος Αναστασίου (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Αχιλλέας Τσιβόπουλος (Προπονητής)

">http://

Κωνσταντίνιος Κατσιαβριάς (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Μήτρος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Χριστόφορος Κανελλίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αστέριος Παζιόλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://