Βαθμολογία

Σε γερές βάσεις «χτίζεται» ο νέος Παναγροτικός Νίκαιας (PICS + VIDEOS)

Ο Παναγροτικός Νίκαιας, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία του, αφού θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Είναι μία ομάδα που σφύζει από ζωή και νέο «αίμα», αφού έχει στο ρόστερ της, πολλά νεαρά παιδιά που αγωνίζονται.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Η φιλοσοφία της διοίκησης παραμένει η ίδια, να αγωνιστούν δηλαδή και φέτος νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς και παίκτες από την Ακαδημία και ταλέντα που θα μπορέσουν να αναδειχθούν.

Οι μεταγραφές

Χρήστος Πετράκης, Γεώργιος Βύρλας, Αθανάσιος Παπακώστας, Άγγελος Ρακίπι, Γεώργιος Παπαθανασίου, Δημήτρης Μανακούσιος, Θοδωρής Μανακούσιος, Ευάγγελος Παπαγούλης (τερματοφύλακας), Δημήτρης Ντούσιος (τερματοφύλακας).

Πρόεδρος παραμένει για αρκετά χρόνια ο κ. Γιώργος Ακριβούλης, πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, αφού η θητεία που έχει να δείξει είναι πλούσια, καθώς είναι γεννημένος να προσφέρει και να ασχολείται με τα κοινά από όποιο πόστο και αν βρίσκεται.

Προπονητής ανέλαβε ο νεαρός και φιλόδοξος κ. Γιώργος Μάτος, που έχει όρεξη και μεράκι για να προσφέρει τις γνώσεις του στους ποδοσφαιριστές του Παναγροτικού.

Σίγουρα θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό το σύνολο και ευελπιστεί να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναγροτικός, έχει υπεύθυνη της Ακαδημίας μία γυναίκα πολύ αξιόλογη που είναι η κ. Ζωή Ανυφαντή, αφού έχει προσφέρει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία της Νίκαιας. Ωστόσο μεγάλο «αγκάθι» παραμένει μέχρι την ολοκλήρωσή του το γήπεδο, έτσι η ομάδα αναγκάζεται να κάνει τις προπονήσεις της στο Ζάππειο. Οι πληροφορίες μας λένε πως είναι πιθανό, στις 9/9 να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο από την ομάδα.

Έτσι θα χαθούν τουλάχιστον τα πρώτα παιχνίδια, όπου η ομάδα θα χρειαστεί αν παίξει σε άλλο γήπεδο.

Αρχίζει η Ακαδημία της ομάδας

Στις 12/9 ξεκινούν οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6936 814 701 (Ζωή Ανυφαντή), 694 882 2510 (Θωμάς Τζουβάρας).

Οι δηλώσεις

Γιώργος Ακριβούλης (πρόεδρος)

">http://

Ζωή Ανυφαντή (υπεύθυνη ακαδημίας)

">http://

Γιώργος Μάτος (προπονητής)

">http://

Γρηγόρης Περήφανος (ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Παπαθανασίου (ποδοσφαιριστής)

">http://

Ηλίας Παπακώστας (ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (ποδοσφαιριστής)

">http://

Θανάσης Κατσιανάκης (τερματοφύλακας)

">http://