Βαθμολογία

Δυνατή προσθήκη στο τιμ του Μαχητή Τερψιθέας!!!

Ο Μαχητής συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις πολύ σοβαρές κινήσεις του. Η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Βαγγέλη Γκάγκο, έκανε άλλη μία σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του πολύ έμπειρου γυμναστή Κώστα Λιάπη!

Για το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει περάσει από πολλές επαγγελματικές ομάδες, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον Ηρακλή Λάρισας. Πολλά μπράβο στον κ. Γκάγκο για τις κινήσεις ουσίας που πραγματοποιεί και εξελίσσει το σωματείο καθημερινά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η οικογένεια του Α.Ο. Μαχητή καλωσορίζει στην ομάδα τον γυμναστή Κώστα Λιάπη, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Αχιλλέα Τσιβόπουλου και θα αναλάβει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών για τη φετινή χρονιά.

O Κώστας Λιάπης γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1973 στο Μοσχάτο Αττικής και μεγάλωσε στη Λάρισα. Είναι γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Είναι πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος με συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ ήταν και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ εφήβων στο ίδιο άθλημα.

Το ντεμπούτο σε ποδοσφαιρική ομάδα το έκανε με τη Βέροια στη Superleague το 2007-2008 και έκτοτε συνέχισε ανελλιπώς να ανήκει στο team ποδοσφαιρικών ομάδων.

Την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 βρέθηκε στον Μακεδονικό ενώ την επόμενη διετία ήταν στο δυναμικό της Κέρκυρας με την οποία από τη Football League (09-10) βρέθηκε στη Superleague (10-11).

Τη σεζόν 2011-2012 ήταν στη Βέροια με την οποία σημείωσε στο ενεργητικό του άλλη μία άνοδο. Το πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 ήταν στην ΑΕΛ Καλλονής, ενώ το δεύτερο μισό επέστρεψε στη Βέροια. Δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΛ ενώ τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στον Αο Τρίκαλα και στον Ηρακλή Λάρισας.