Βαθμολογία

Παναχαϊκή: «Προκλητική η συμπεριφορά των οπαδών του Πανιώνιου»

Η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, κάνοντας λόγο για επίθεση από μεθυσμένους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΠΑΕ με αφορμή τη θλιβερή επίθεση που δέχτηκε η αποστολή της ομάδας στο φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ανακοινώνει τα εξής:

Είναι κρίμα που η υγιής προσπάθεια που κάνουν φέτος τα στελέχη της διοίκησης του Πανιώνιου αμαυρώνεται από άθλιες συμπεριφορές ανεγκέφαλων οπαδών. Από την προθέρμανση της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ακόμα ήταν άκρως προκλητική η συμπεριφορά των οπαδών του Πανιώνιου, ενώ από το ξεκίνημα του αγώνα και έπειτα δεν σταμάτησαν να πετούν κουτάκια από μπύρες στον πάγκο της ομάδας.

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι οργανωμένοι της γηπεδούχου ομάδας δεν κάθισαν στην πλευρά που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά ήρθαν πάνω από τον πάγκο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Εμείς γνωρίζουμε ότι οι αντιπαραθέσεις σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και σε φίλαθλα πλαίσια γίνονται ανάμεσα στους υποστηρικτές των ομάδων και όχι από οπαδούς προς παίκτες, προπονητές, στελέχη και μέλη αποστολής αντίπαλης ομάδας.

Δεν μας αφορά και δεν είναι δουλειά μας τι μπορεί να έγινε παλιά σε παιχνίδια του Άρη και της Προοδευτικής με τον Πανιώνιο. Άνθρωποι που είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μπήκαν και χειροδίκησαν εναντίον όλων των ανθρώπων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, ενώ αρκετοί εξ αυτών είχαν στα χέρια τους και μαχαίρια. Ήρθε η ώρα να απομονώσουμε από το ποδόσφαιρο όλους όσοι έχουν κακοποιητικές τάσεις και θέλουν να πάνε πίσω το άθλημα».