Βαθμολογία

Φιλικό συμπερασμάτων στην Τερψιθέα (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) ο Μαχητής Τερψιθέας που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τον Αετό Μακρυχωρίου που ετοιμάζεται για την Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-1. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για τους δύο τεχνικούς (Τσιβόπουλο – Στεργιάδη) να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα. Ήταν ένα ωραίο φιλικό σε ένα εξαιρετικό γήπεδο όπως είναι αυτό της Τερψιθέας.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, δημιούργησαν ευκαιρίες και έδειξαν με το «καλημέρα» πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει και ο χρόνος μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα για επιπλέον εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Εξάλλου η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται, με την διοίκηση του κ. Βαγγέλη Γκάγκου να παρέχει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Από την άλλη ο Αετός σχεδιάζει κάτι καινούργιο από το μηδέν ουσιαστικά και τα πρώτα δείγματα ήταν ενθαρρυντικά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε κάθε περίπτωση και μέσα από τη δουλειά οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως θα είναι ανταγωνιστικοί και θα συνδυάσουν το καλό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία με 3-4 παίκτες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Για τον Μαχητή χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες με τον Αγγέλη να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ και  η μπάλα να πάει άουτ. Επίσης σουτ από πλεονεκτικές θέσεις των Ριζούλη και Παπαδόπουλου δεν βρήκαν δίχτυα. Τέλος από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ο τερματοφύλακας του Αετού απέκρουσε.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 60’ με σουτ από τα 30 μέτρα του Μπλάντα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Γκαμπούρα, Τσιάμη, Χοτάι και Λάλα.

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος,Παπαδημητρίου, Κατσαβριάς, Ζιώγας, Μάριος, Μήτρος, Ριζούλης, Παζιώλης, Παπαδόπουλος, Κανελλίδης, Αγγελής.

Έπαιξαν και οι: Νότας, Μήτηλης Αντ, Μήτηλης Αχ., Γιαννακόπουλος, Ιωάννου, Γκαραγκούνης, Μήτρος, Καμβούκος.

Αετός Μακρυχωρίου (Θοδωρής Στεργιάδης): Σουπεκιώτης, Γκαμπούρας, Νικολακούλης, Χουτεσιώτης, Τζίκα, Γκαμπέτας, Τσιάμης, Μπλάντας, Λάλας, Χοτάι, Μητσογιάννης.

Έπαιξαν και οι: Μπιτσαράς, Γραβάνης, Στεφανίδης, Κυρίτσης, Γεωργόπουλος.