Βαθμολογία

Αποκαλυπτήρια για την Πελασγιώτιδα (PICS)

Το βράδυ της Πέμπτης (1/9) στις υπερσύγχρονες  αθλητικές εγκαταστάσεις «4-4-2 Football Park» διεξήχθη η παρουσίαση των προπονητών όλων των τμημάτων της Πελασγιώτιδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εκεί βρέθηκε το athleticlarissa και σας παραθέτει αναλυτικά όλα όσα παρουσιάστηκαν από τον ιστορικό σύλλογο του νομού μας που οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα για τη νέα πρόκληση.

Η διοίκηση

Ξεκινώντας ιεραρχικά από την διοίκηση, όπου στη φωτογραφία είναι οι εξής: Πρόεδρος ο κ. Αργύρης Γκρίμπας, Αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Μαϊμάρης, Ταμίας η κ. Ζωή Νάσιου, Υπεύθυνοι Τμήματος Μπάσκετ ο κ. Αντώνης Τσακίρης και ο κ. Αντώνης Ανδρέου, Υπεύθυνοι Ανδρικού Τμήματος Μπάσκετ ο κ. Μιχάλης Κουπατσιάρας και ο κ. Θωμάς Σταυροαθανασόπουλος. Τέλος Μέλος στη διοίκηση είναι ο κ. Ρίζος Ποτός.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα

Προπονητής ανδρικής ομάδας ο κ. Κώστας Μπακατσής, τεχνικός διευθυντής τμημάτων υποδομής ο κ. Θανάσης Κουτσαφτίκης, προπονητής Κ16 και Κ14 ο κ. Κωνσταντίνος Παπακωστούλης, προπονητής Κ12 και Κ8 ο κ. Διονύσης Δάσσιος που είναι παράλληλα και παίκτης της ανδρικής ομάδας. Προπονητής στην Κ10 ο κ. Γεώργιος Λούτσος και Προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Μιχάλης Χώτος.

Το τμήμα Μπάσκετ

Προπονητής Μπάσκετ Ανδρικού Τμήματος ο κ. Νίκος Παπαντωνίου και προπονητής τμημάτων Ακαδημίας (παιδικό, μίνι και μπαμπίνι) ο κ. Βασίλης Προβόπουλος.

Το τμήμα Βόλεϊ

Προπονήτρια στις Κορασίδες – Παγκορασίδες η κ. Μαρία Βελετάνη και προπονήτρια στα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας η κ. Παναγιώτα Λελετζή.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, όλοι μαζί προπονητές και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα τη νέα χρονιά που θα βρει και πάλι το σωματείο στις επάλξεις. Όλοι στην «Πέλα» δουλεύουν μεθοδικά και με αγάπη στα τμήματα υποδομών.

*Ιδιαίτερο ευχαριστήριο εκ μέρους της διοίκησης για τον κ. Θοδωρή Μπαλωτή που αποχώρησε από την ομάδα ύστερα από 19 χρόνια συνεχούς δουλειάς. Τον ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη μακροχρόνια προσφορά του στην ομάδα της Πελασγιώτιδας. Επίσης η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Ηλία Αράπη που και εκείνος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα για την πολύτιμη προσφορά του στην Ακαδημία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.