Βαθμολογία

Φιλικό ενός ημιχρόνου στο Μαυροβούνι, λόγω κακοκαιρίας (PICS)

Η δυνατή βροχή που ξέσπασε, ο αέρας, σε συνδυασμό με το χαλάζι, δεν επέτρεψαν τις δύο ομάδες (Μαυροβούνι – Ομόνοια) να ολοκληρώσουν το φιλικό παιχνίδι στο Μαυροβούνι που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (1/9).

Στο πρώτο ημίχρονο όπου και παίχθηκε ποδόσφαιρο, το Μαυροβούνι είχε τον πρώτο λόγο, αφού είναι και στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, ενώ η Ομόνοια στην Β’ ΕΠΣΛ ως νεοφώτιστη.

Στο 7’ ο Πράπας με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 17’ ο Φακίτσας με όμορφη κεφαλιά το 2-0 και στο 32’ ο Μπάγκας Δ. με σουτ διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου και το τελικό επί της ουσίας.

Από το 40’ και μετά άρχισαν τα έντονα φαινόμενα και οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν οριστικά στα αποδυτήρια αφού δεν γινόταν να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης, Φακίτσας, Ράχης, Πράπας.

Ομόνοια (Στέλιος Τζήμας): Τσιτσώνης, Μούτσα, Παπακώστας, Αφεντούλης, Μόσιος, Κουτσιμανής, Σπανός, Τζιώλης, Σκοτεινιώτης, Νταφόπουλος, Τσιούτσιας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ