Βαθμολογία

Πιστός στη φιλοσοφία του ο Ιπποκράτης (PICS + VIDEOS)

Η ομάδα του Ιπποκράτη, ξεκίνησε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρότι η διοίκηση παραμένει ίδια εδώ και έντεκα χρόνια, με την οικογένεια Τσουμάνη να βρίσκεται στο τιμόνι και να προσφέρει τα μέγιστα στο σωματεία, δείχνοντας καθημερινά την αγάπη τους για το σωματείο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και τον κ. Γιάννη Εμμανουήλ, που επί 45 ολόκληρα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του και βοηθάει την ομάδα, τη φετινή χρονιά άλλαξε το τεχνικό τιμ.

Προπονητής ανέλαβε ο κ. Γιώργος Κοτσιανούλης όπου έχει περάσει από πολλές ομάδες και γυμναστής ο πολύ έμπειρος κ. Θοδωρής Μπαλωτής (έχει εργαστεί για 19 χρόνια στην Πελασγιώτιδα), έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να είναι έτοιμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Όσον αφορά το ρόστερ, έχουν παραμείνει παίκτες από την περσινή χρονιά, αρκετοί όμως νεαροί ήρθαν για να βοηθήσουν, μιας και ο Ιπποκράτης είναι μία μεγάλη συνοικία και έχει πολλούς ποδοσφαιριστές.

Στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά είναι μία άνετη παραμονή, ένα καλό οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (31/9) και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Παναγιώτης Τσουμάνης (Αντιπρόεδρος)

">http://

Γιώργος Κοτσιανούλης (Προπονητής)

">http://

Θοδωρής Μπαλωτής (Γυμναστής)

">http://

Ζήσης Γεωργούλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θοδωρής Ζυγούρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Φαμπιάν Φραχόλι (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Μιχάλης Σφέτσιος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θάνος Κατέρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://