Βαθμολογία

Άνετος και ουσιαστικός ο ΠΟΕ, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (PICS)

Ο ΠΟ Ελασσόνας ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Η ομάδα φάνηκε να είναι έτοιμη μετά από ένα μεγάλο διάστημα εντατικής προετοιμασίας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) αγωνίστηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ (λόγω εργασιών που γίνονται στο γήπεδό του) κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με σκορ 3-1 και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

*Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης στις κερκίδες του Σταδίου Αλκαζάρ παρακολουθεί το παιχνίδι. Πάντα κοντά στις ομάδες του νομού.

Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Ελασσόνας, παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική με δύο γκολ στο πρώτο μέρος του Μουλτσιά στο 13’ και στο 39’. Ο Ατρόμητος στο 41’ μείωσε σε 2-1 με τον Παράσχη στην μοναδική στιγμή που φάνηκε απειλητικώς.

Στην επανάληψη ο ΠΟΕ ανέβασε και άλλο «στροφές» με τους παίκτες του κ. Νίκου Φώλλα να δημιουργούν ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις να βρίσκει τον τρόπο ο Πανταζής για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 με ωραίο πλασέ.

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες του Αλκαζάρ και αρκετοί φίλαθλοι της Ελασσόνας βρέθηκαν στο Στάδιο για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Ιγγλέζο (3’), Κοντοθανάση (6’), Ματούλα (16’) και Σουγλή (47’).

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες ήταν για τον ΠΟΕ και πάλι. Στο 53’ κεφαλιά του Σουγλή δεν βρήκε την τελευταία στιγμή στόχο.

Ένα λεπτό μετά νέα κεφαλιά του Μουλτσιά πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε το σουτ του Ιγγλέζου το  επόμενο λεπτό.

Στο 61’ ο Ματούλας έγινε απειλητικός αλλά ο Τρούκης έδιωξε και πάλι.

Στο 64’ ο Μουλτσιάς έκανε νέο σουτ πέρασε άουτ. O Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αναγνώπουλο (65΄) αλλά ο Γούπος απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 67’ σουτ του Τόλιου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας και στο 88’ νέο σουτ του Καραγκούνη πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης Νταμπώσης (72’ Πανταζής), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης (72’ Καραλούλης), Γκαμπέτας (82’ Σεμερτζίδης), Σουγλής, Μουλτσιάς, Ματούλας (62’ Καραγκούνης), Ιγγλέζος (62’ Τόλιος).

Ατρόμητος Παλαμά (Γιάννης Παφλιάς): Τρούκης, Κούρκουλας (76 Κατσάρας), Εκίζογλου Χρ., Νταρακλίτσης, Τέλλιος, Ριζογιάννης, Μυργιώτης, Καράβας (46’ Διδάγγελος), Παράσχης (83’ Εκίζογλου Β.), Φώτης (59’ Πολύζος), Αναγνώπουλος.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους κ. Δημήτρη Σακκά και κ. Κώστα Τασιόπουλο, όλοι του συνδέσμου Θεσσαλίας.