Βαθμολογία

Πανέτοιμη η Αστραπή Νέας Πολιτείας για το νέο ξεκίνημα (PICS + VIDEOS)

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει τη νέα χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος στην ομάδα παραμένει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο εξόχως αγαπητός παράγοντας κ. Χρήστος Καραμούτης. Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, καθώς και για επιτυχημένο πρόεδρο στις ομάδες με τις οποίες έχει ασχοληθεί.

Αγαπάει πάρα πολύ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται σε όλους τους τομείς, αφού έχει νοικοκυρέψει πάρα πολύ την Ακαδημία της Αστραπής και το σωματείο.

Η Νέα Πολιτεία είναι μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες στο νομό και στόχος πραγματικός στην ομάδα τα τελευταία χρόνια είναι η εξέλιξη των νεαρών ταλαντούχων παικτών, με αποκορύφωμα την είσοδό τους στις επαγγελματικές ομάδες.

Προπονητής στην ανδρική ομάδα παραμένει ο πολύ έμπειρος κ. Γιώργος Καφές που τα τελευταία 11 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Αστραπής, ενώ μαζί του θα είναι από τη νέα χρονιά και ο πολλά υποσχόμενος κ. Θανάσης Τσουμάνης που ήρθε από την Ομόνοια.

Στόχος τη φετινή χρονιά είναι η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει μία πολύ καλή πορεία.

Οργάνωση και εξέλιξη σε γραφεία, αποδυτήρια και γυμναστήριο

Άψογα τα αποδυτήρια της Αστραπής που έχουν αλλάξει πολύ προς το καλύτερο και φυσικά το κτήριο που είναι απέναντι από το γήπεδο όπου έχει τα γραφεία της ομάδας καθώς και το γυμναστήριο για την ομάδα. Ένας χώρος που κοσμεί την συνοικία και το όραμα του κ. Χρήστου Καραμούτη που πήρε «σάρκα και οστά».

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης (30/8) και σας μεταφέρει εικόνες αλλά και δηλώσεις.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία καθώς και στην ομάδα μου την Αστραπής Νέας Πολιτείας και να μην μας απασχολήσουν ποτέ ξανά προβλήματα πανδημίας. Η Αστραπή Νέας Πολιτείας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην εξέλιξη των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και κάποιοι παίκτες έχουν πάει σε επαγγελματικές ομάδες. Το αποκορύφωμα ήταν τη φετινή χρονιά όπου μας ζητήθηκαν από την Κ15 και Κ17 από την αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Στόχος μας τη φετινή χρονιά, είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο με τους νεαρούς παίκτες που έχουμε καθώς και τους έμπειρους που θα τους βοηθήσουν».

Γιώργος Καφές (Προπονητής)

">http://

Θανάσης Τσουμάνης (Προπονητής)

">http://

Μιλτιάδης Αθανασόπουλος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Τσακμάκης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Τσιάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νότης Κολλάτος (Ποδοσφαιριστής)

">http://