Βαθμολογία

Συνεχίζει με το ίδιο πάθος η Λάρισα 88’ (PICS + VIDEOS)

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της η Λάρισα 88’ όπου θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (29/8) και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το σήμα κατατεθέν το 88’ για την ομάδα, ήταν το έτος ίδρυσής της, όταν και η ομάδα της ΑΕΛ πήρε το πρωτάθλημα. Από τότε η Λάρισα 88’ αγωνίζεται ανελλιπώς για 34 ολόκληρα χρόνια στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ.

 Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 – 2023

Η διοίκηση απαρτίζεται όλα αυτά τα χρόνια από παράγοντες που πέρασαν ως ποδοσφαιριστές από την ομάδα και σήμερα βοηθούν από το πόστο της διοίκησης.

Ένας από αυτούς είναι ο κ. Γιώργος Ρήγας όπου όλη του η ψυχή είναι η ομάδα και δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τις προπονήσεις αλλά και τα παιχνίδια της ομάδας.

Τη φετινή χρονιά προπονητής ανέλαβε ο πρώην παίκτης και γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Κωνσταντίνου. Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν οι έμπειροι παίκτες που έχουν μείνει, καθώς και αρκετές μεταγραφές από νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν για να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια.

Στόχος της ομάδας είναι να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψιλότερα γίνεται.

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον χορηγό της που είναι το «Franklin Coffee House» και βρίσκεται στην Οδό Καρδίτσης 207 στη Λάρισας.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Ρήγας (Διοικητικός)

">http://

Γιώργος Κωνσταντίνου (Προπονητής)

">http://

Παναγιώτης Καραλευθέρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Γιώργος Καραμπλής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παύλος Μπράτσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Χριστόφορος Σουλιώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://