Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 5-1 και με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Πρισακάρου ο οποίος σημείωσε χατ - τρικ τερμάτων πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Φαλανιακό στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της.

Μόλις στο 7' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιάκος ο οποίος πέτυχε το 0 - 1. Εν συνεχεία οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη ανέβασαν στροφές και στο 35' ήρθε η ισοφάριση.

Ο Σάρρα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Χουσενάι με καρφωτή κεφαλιά από την "καρδιά" της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.

Στο 49' και μετά από μεταβίβαση του Μπατσέρη ο Γκαραλιάκος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Πρισακάρου με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 2 - 1.

Στο 62' ο Καραμπούζης έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, "ζύγισε" το πόδι του και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 1.

Το 4 - 1 σημείωσε στο 72' ο Πρισακάρου, ενώ ο ίδιος παίκτης δυο λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5 - 1 και παράλληλα πέτυχε προσωπικό χατ - τρικ.

*Η διοίκηση του Αχιλλέα ευχαριστεί θερμά τον κόσμο των Φαρσάλων που σε ακόμη μια αναμέτρηση έδωσε δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων.

*Επίσης ο Αχιλλέας εύχεται καλή πορεία στην ομάδα του Φαλανιακού στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΝΛ - DETOX και στον προπονητή του Φαλανιακού και φίλο του Αχιλλέα κ. Τάκη Παραφέστα τα καλύτερα με υγεία και κάθε επιτυχία!

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μπακογιάννης): Σταυράκης, Μπαρούτζας, Τλούπας, Αετόπουλος, Καραμπούζης, Σάρρα, Χουσενάι, Γκατζούλης, Μπλατσέρης, Παπακωνσταντίνου, Πρισακάρου.

Έπαιξαν και οι: Γκαραλιάκος, Κούλπας, Μαργαρίτης, Μπρόσκα.

Φαλανιακός (Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας, Πάνου, Καρακίτσος, Πανταζής, Λυγούρας, Παπαγεωργίου, Ντανίκας, Κυρίτσης, Τσιάκος, Αλατάς.

Έπαιξαν και οι: Ανατολίτης, Στάμος, Ζουρλαδάνης, Καρυώτης, Γκανάτσας, Κουτσούκης Θ., Καραπατσακίδης, Κουτσούκης Στ, Τσιλοφύτης, Ιγγλέζος.