Βαθμολογία

Ξεκινούν οι εγγραφές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αστραπή Ν.Π.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστραπής Ν.Π. αναφορικά με την έναρξη των τμημάτων υποδομών. Αναλυτικά:

«Στα 11 χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας μας, έχουμε συνδράμει στην ανάδειξη αθλητών που αγωνίζονται σε επαγγελματικούς συλλόγους της χώρας, και αντίστοιχα, προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά, στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους  εποικοδομητικά, με απώτερο στόχο την εισαγωγή τους στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σε συνδυασμό με την αθλητική δραστηριότητα του ποδοσφαίρου.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Την Δευτέρα, 29 Αυγ 2022 ξεκινούν τα τμήματα, Κ-15 και Κ-16,ενώ λίγο αργότερα,από τη (Δευτέρα 5-Σεπ-2022),ξεκινούν τα υπόλοιπα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και Ω:16:30-19:30 και Τρίτη-Πέμπτη 17:00-18:15.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στα Τηλ:6942061112 Γιώργος Καφφές και 6937479781 Θανάσης.Τσουμάνης Τέλος, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε τη στελέχωση των τμημάτων της Ακαδημίας μας με τους: Θανάση Τσουμάνη, ως άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Καφφέ, στην Οργάνωση και Λειτουργία αυτής. Kαι οι δύο μαζί, θα αποτελούν και το τεχνικό δίδυμο της Αντρικής ομάδος.   

Επίσης, με τον καταξιωμένο και πρώην τεχνικό της ΑΕΛ Κ-19, Απόστολο  Ευαγγέλου, πτυχιούχο UEFA A, ως  προπονητή στα τμήματα υποδομών. Ο παραπάνω προπονητής, ο οποίος δεν χρειάζεται ειδικές συστάσεις καθώς ο χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την  εργατικότητά του, και το έργο πού έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, (ιδίως με νεαρά και εξελίξιμα παιδιά ) έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού μας, δεν άργησε να έλθει σε πλήρη  συμφωνία μαζί μας, μιάς και οι δικοί του στόχοι δεν είναι άλλοι, από την εκπαίδευση - διαμόρφωση - εξέλιξη και παραγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών, και σωστών χαρακτήρων, στόχοι οι οποίοι έρχονται σε απόλυτη συμφωνία με την φιλοσοφία της Ακαδημίας μας.   

Θανάση και Απόστολε σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ‘’ΑΣΤΡΑΠΗΣ’’. Και σας ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες…».