Βαθμολογία

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγ. Φανουρίου στην Ελάτεια ο Γιώργος Μανώλης

Μεγάλη προσέλευση πιστών στον Εσπερινό του Αγίου Φανουρίου στην Ελάτεια του δήμου Τεμπών. Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εξωκλήσι στην Ελάτεια, με αρτοκλασία, λειτουργούντος του π. Πορφυρίου με τους ιερείς π. Βασίλειο και π. Πέτρο.

Ξεχωριστή αίσθηση κατά τον εσπερινό της εορτής του Αγίου Φανουρίου προκάλεσαν οι δεκάδες φανουρόπιτες που πρόσφεραν οι πιστοί στη μνήμη του Αγίου.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό κλήρος και λαός μετέβησαν στην πλατεία του χωριού, όπου το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και συνεχίστηκε με λαϊκό γλέντι υπό τους ήχους του κλαρίνου του Απόστολου Κωσταβέλη και στο τραγούδι Γιώργος Κωσταβέλης και Μαγγούφης Φώτης.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε η πρόεδρος του συλλόγου κα Βασιλεία Καραΐσκου, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά,  ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, καθώς και  τον Δήμο Τεμπών - ΔΟΠΑΠΕΠ για την στήριξη του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο  δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελάτειας κ. Γιάννης Ζάρρας, ο τοπικός σύμβουλος Ελάτειας κ. Χρήστος Στάχταρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μχάλης Γκουντής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος πιστών.