Βαθμολογία

Ανταγωνιστικός και τη νέα χρονιά ο Κίσσαβος Συκουρίου! (PICS + VIDEOS)

Πριν λίγες ημέρες (16/8) ο ιστορικός Κίσσαβος Συκουρίου ξεκίνησε την προετοιμασία του, αυτή τη φορά όμως θα αγωνιστεί στην Α’ τοπική κατηγορία, όπου επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά και κυρίως την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε στον δεύτερο γύρο, στον θεσμό τον πλέι οφ κατέκτησε την πρώτη θέση και δίκαια ανέβηκε κατηγορία.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Η διοίκηση παραμένει στο πλευρό της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής κ. Αποστόλης Τσιανάκας θα είναι και τη νέα χρονιά για να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρέμεινε το μεγαλύτερο μέρος των παικτών από πέρυσι, ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία και μπορούν άνετα να σταθούν στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Έγιναν όμως και σημαντικές προσθήκες στις θέσεις όπου χρειαζόταν και έτσι όλο αυτό το κράμα διοίκησης, προπονητή και παικτών, φαίνεται να λειτουργεί «ρολόι» όπως μας είπε και ο αντιπρόεδρος του Κισσάβου κ. Ζήσης Γκανάτσιος.

Στόχος της ομάδας για τη νέα χρονιά είναι να παίξει ωραίο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και ο φίλαθλος κόσμος, που έρχεται για να δει την αγαπημένη του ομάδα, να χαίρεται αυτή τη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Το γήπεδο του Συκουρίου είναι σε άριστη κατάσταση και οι προπονήσεις υπό το βλέμμα του κ. Τσιανάκα, εξαντλητικές, έτσι ώστε οι παίκτες, να προετοιμαστούν κατάλληλα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

*Ο σύλλογος απέκτησε το νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Τσαμάκο από τους Αμπελόκηπους. Επίσης στο σύλλογο ανήκει πλέον και ο Στέλιος Καραποστόλης (Φωτό).

*Ο Ζήσης Γκανάτσιος αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του Κισσάβου εδώ και χρόνια.

Οι δηλώσεις

Νίκος Ζέβλας (Γενικός Γραμματέας)

">http://

Αποστόλης Τσιανάκας (Προπονητής)

">http://

Άγγελος Κορδαλής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Λανάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Στέφανος Παπαγιαννούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Κώτσιας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Κουλουκτσής (Ποδοσφαιριστής)

">http://