Βαθμολογία

Αστέρι λαμπρό θα τον οδηγεί και στα «σαλόνια» (PICS + VIDEOS)

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά στην δεύτερη τοπική κατηγορία του νομού μας, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έκανε την υπέρβαση και ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια, του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πέρασαν 22 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία συμμετοχή της ομάδας στην Α’ κατηγορία και επιστρέφει δριμύτερη για να το χαρεί και να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με την ουσία.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Ανδρέα Καρακάση, καθώς και τον προπονητή κ. Μάκη Αλεξούδη ήταν εκείνη που εκτός από τους ποδοσφαιριστές γεύτηκε και καρπώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος την επιτυχία.

Το τεχνικό επιτελείο

Τα νέα αποκτήματα

Είναι πολύ σημαντικό για το Μελισσοχώρι πως κρατήθηκε ο περσινός πετυχημένος κορμός, παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού αγωνίζονται μαζί εδώ και χρόνια. Επίσης έγιναν ουσίας προσθήκες και απομένουν οι τελευταίες πινελιές, έτσι ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα για τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση του Αστέρα

Γι’ ακόμη μία σεζόν παραμένει στον πάγκο ο έμπειρος κόουτς κ. Μάκης Αλεξούδης με συνεργάτη του τον κ. Χρήστο Τασιούλη, καθώς και τον φροντιστή κ. Νίκο Ζουμπελούλη.

Ο πρόεδρος όμως της ομάδας κ. Ανδρέας Καρακάσης, είναι ένας παράγοντας «κόσμημα» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού για πολλά χρόνια βοηθάει τα μέγιστα, έτσι και τώρα στην αγαπημένη του ομάδα το Μελισσοχώρι, είναι εκείνος που φροντίζει και οτιδήποτε χρειαστεί το γήπεδο και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (25/8) και σας μεταφέρει δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές καθώς και φωτογραφίες.

 Οι δηλώσεις

Ανδρέας Καρακάσης (Πρόεδρος)

">http://

Μάκης Αλεξούδης (Προπονητής)

">http://

Βάϊος Αβδουλάς (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Σωτήρης Περδίκης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βασίλης Δεμερτζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παναγιώτης Βογιατζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://