Βαθμολογία

Με «οδηγό» το ένδοξο παρελθόν ξεκίνησε ο Φαλανιακός (PICS + VIDEOS)

Νέο ξεκίνημα για τον Φαλανιακό, που τον βρίσκει να στηρίζεται σε νέα πρότυπα σε όλους τους τομείς, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πρόεδρος της ομάδας ανέλαβε ο γνωστός σε όλους κ. Κώστας Λυγούρας ο οποίος για σχεδόν μισό αιώνα από το 1974 είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Αρχικά ως παίκτης, στη συνέχεια ως πρόεδρος – διοικητικός και τώρα που χρειάστηκε στα δύσκολα και πάλι πρόεδρος.

Επίσης είναι μεγάλη η προσφορά του στα κοινά, αφού για 18 ολόκληρα χρόνια είναι πρόεδρος στην Κοινότητα Φαλάνης.

Ήταν φανερά συγκινημένος και όπως μας είπε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτή την ομάδα, που μαζί της έζησε κύπελλο και πρωτάθλημα να μην αγωνίζεται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Φαλανιακός, είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται ανελλιπώς για πάνω από 45 χρόνια στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψαν πολλά παιδιά από τη Φαλάνη νεαρά, έμειναν 4-5 παίκτες έμπειροι και θα γίνουν 2-3 μεταγραφές για να στελεχωθεί ακόμη καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όμως τη μεγαλύτερη αξία, έχει το γεγονός πως όλη αυτή τη προσπάθεια που χρειάζεται να γίνει, για να έχει η ομάδα μια καλή πορεία, ανέλαβε να τη φέρει εις πέρας, ο έξοχος προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας όπου είναι ένας πραγματικός ηγέτης, το όνομά του ως παίκτης έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα, όμως και ως προπονητής κοσμεί τα γήπεδα και μας χαρίζει απλόχερα όλη του την εμπειρία και τη γνώση του στο ποδόσφαιρο.

Τέλος ακούραστος φρουρός στην ομάδα του Φαλανιακού, είναι ο φροντιστής για πάρα πολλά χρόνια κ. Φίλιππος που φροντίζει πραγματικά να μην λείπει τίποτα και σε κανέναν.

Οι δηλώσεις

Κώστας Λυγούρας (Πρόεδρος)

">http://

Τάκης Παραφέστας (Προπονητής)

">http://

Γιώργος Πανταζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αντώνης Κωνσταντίνου (Τερματοφύλακας)

">http://

Γιάννης Πάνου (Ποδοσφαιριστής)

">http://