Βαθμολογία

Νεανική και με την ίδια φιλοσοφία η Δήμητρα Γιάννουλης (PICS + VIDEOS)

Την Τετάρτη (24/8) το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Δήμητρας Γιάννουλης, όπου έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες την προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια, η Δήμητρα Γιάννουλης αποτελεί πόλο έλξης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στη Λάρισα, έχει μία εξαιρετική Ακαδημία και πολύ καλές εγκαταστάσεις.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 – 2023

Τα νέα αποκτήματα

Πρόσφατα έγιναν υπόγεια ύδρευση καθώς και φωτισμός στο γήπεδο. Όπως μας είπε η διοίκηση έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες προς τον Δήμο Λαρισαίων και πραγματικά πήραν τα εχέγγυα από τους υπευθύνους, πως μέσα στον Σεπτέμβριο θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας για την καλύτερη εικόνα του αγωνιστικού χώρου.

Η φιλοσοφία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια παραμένει η ίδια, στηρίζεται πάρα πολύ στα δικά της παιδιά, έχει σίγουρα κάποιους έμπειρους παίκτες οι οποίοι με τη σειρά τους βοηθούν τα παιδιά της Ακαδημίας που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.

Πρόεδρος για έκτη συνεχόμενη χρονιά παραμένει ο κ. Γιάννης Κοβούσογλου, προπονητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο κ. Αχιλλέας Μανάκας με άμεσο συνεργάτη του τον κ. Θανάση Δουζένη. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, κρατήθηκε ο βασικός κορμός, έγιναν αρκετές προσθήκες για να βοηθηθεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις

Γιάννης Κοβούσογλου (Πρόεδρος)

">http://

Αχιλλέας Μανάκας (Προπονητής)

">http://

Αποστόλης Νάστας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κώστας Αθανασιάδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Μπουκουβάλας (Ποδοσφαιριστής)

">http://