Βαθμολογία

Αχιλλέας Φαρσάλων: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, κοιτάει Γ’ Εθνική!

Το απόγευμα της Τρίτης (23/8) στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, διεξήχθη η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa βρέθηκε στο Στάδιο των Φαρσάλων και σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και φωτογραφίες. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε με την οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα, που αφορούν πέρα από τη διοίκηση, τεχνικό τιμ, καθώς και ποδοσφαιριστές, τη μεγάλη διάθεση και τον διακαή πόθο να αλλάξει κατηγορία τη φετινή χρονιά και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική.

Ο σύλλογος εκ των πραγμάτων είναι ιστορικός, έγραψε με χρυσά γράμματα μεγάλες επιτυχίες, με δωδέκατο παίκτη του τον κόσμο που πάντα τον στηρίζει!

Διοικητικά είναι πολλά τα άτομα που συσπειρώθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση με τέσσερις πρώην προέδρους, να στηρίζουν την προσπάθεια, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη που είναι στο πλευρό του Αχιλλέα.

Στο τεχνικό τιμ παρέμεινε προπονητής από την περασμένη χρονιά ο πολύ έμπειρος κ. Βασίλης Μπακογιάννης έχοντας στο πλευρό του ένα νέο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες που πέρασε ως ποδοσφαιριστής και πλέον από το πόστο του άμεσου συνεργάτη τον κ. Βαγγέλη Κολιό. Επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Μπάμπης Μπακαρός με πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, έγιναν σημαντικές αλλαγές με παίκτες έμπειρους που έχουν αγωνιστεί και σε παραπάνω κατηγορίες, ενώ πάντα υπάρχει το ντόπιο στοιχείο που αποτελεί κάτι το σημαντικό.

Το «κερασάκι στην τούρτα» είναι το Στάδιο που φέτος είναι σε άριστη κατάσταση, εκεί όπου θα αγωνίζεται και εκείνο που απομένει, είναι όλο αυτό το δημιούργημα να μετουσιωθεί, σε μία πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα δήλωσε ρητά πως θέλει να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία. Όπως δήλωσε ο προπονητής κ. Βασίλης Μπακογιάννης «σίγουρα ο Αχιλλέας θα είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο αγωνιστικό, όταν θα γεμίσουν και οι κερκίδες του γηπέδου»!

Ο Αχιλλέας λοιπόν δηλώνει ετοιμοπόλεμος να δώσει μία ακόμη «μάχη» και άπαντες στην ομάδα (διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες) πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν θέσει όλοι μαζί.

Ήρθαν οι: Χρήστος Τλούπας, Νέλι Χουσενάι, Ντάνιελ Σάρρα, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Λάιος, Στέφανος Πρισακάρου, Γιώργος Μπλατσέρης, Γιάννης Νικολακούλης, Δημήτρης Δημολιός, Δημήτρης Γκατζούλης, Σπύρος Μπαρούτζας, Άγγελος Σταυράκης, Αποστόλης Κούλπας, Κώστας Γκόλτσιος.

Αποχώρησαν οι: Νίκος Κουλουκτσής, Λάμπρος Λαβαντσιώτης, Δημήτρης Σταθάκος, Δημήτρης Ντελής, Κώστας Κουσιάς, Θοδωρής Γανός.

Πρόγραμμα Φιλικών Αγώνων: 27 Αυγούστου με τον Φαλανιακό στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων 30 Αυγούστου με την Πελασγιώτιδα στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, 6 Σεπτεμβρίου στην έδρα του ΠΟ Ελασσόνας , 10 Σεπτεμβρίου με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων (βραδινό), 15 Σεπτεμβρίου με τον Κίσσαβο Συκουρίου στο Συκούριο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπερσιάνης Βασίλειος.

Α' Αντιπρόεδρος: Τσιανάκας Νικόλαος.

Β' Αντιπρόεδρος: Γιαννολόπουλος Ηλίας.

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Πουλαράκης Σταύρος.

Ταμίας: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης.

Έφορος Υλικού: Βουλγαράκης Σωτήρης.

Μέλη: Σπαρταλιάν Αράμ, Δεληδήμος Γεώργιος, Τσαπραΐλης Χρήστος, Μπανιάς Πέτρος, Μπασαγιάννης Χρήστος.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Τσαπραΐλης (Διοικητικός της ομάδας)

">http://

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής)

">http://

Βαγγέλης Κολιός (Άμεσος συνεργάτης)

">http://

Χρήστος Τλούπας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Σωτήρης Παπακωνσταντίνου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

 Άγγελος Σταυράκης (Τερματοφύλακας)

">http://

 Γιώργος Μπλατσέρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

 Φίλιππος Καραμπούζης (Ποδοσφαιριστής)

">http://