Βαθμολογία

«Krousta» και Αχιλλέας Φαρσάλων πάνε μαζί! (PICS)

Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και της Δήμητρας Γιάννουλης (3-0), όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα, καθώς και το τεχνικό τιμ μαζί με την διοίκηση, ήταν προσκεκλημένοι στην πανέμορφη «Krousta» του διοικητικού της ομάδας κ. Χρήστου Τσαπραΐλη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άψογος οικοδεσπότης ο κ. Τσαπραΐλης, που όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην αγαπημένη του ομάδα από όποιο πόστο και αν βρίσκεται.

Στη φωτογραφία δίπλα του ο αγαπημένος του φίλος για πολλά χρόνια κ. Σταύρος Πουλαράκης, ο κ. Νίκος  Τσιανάκας που είναι δίπλα στην ομάδα εδώ και χρόνια, καθώς και ο κ. Πέτρος Μπανιάς που αποτελεί και αυτός στήριγμα για τον Αχιλλέα. Εννοείται πως και οι υπόλοιποι της διοίκησης δίνουν και την ψυχή τους για να δούνε την ομάδα τους να προοδεύει καθημερινά. Επίσης ο αγαπημένος «Μπάκο» και οι παίκτες του!

Πολλά χαμόγελα παρά την κούραση είχαν οι πρωταγωνιστές και μια όμορφη κοπέλα που ήταν η μνηστή του παίκτη της ομάδας Βασίλη Λάιου.

Όσο όμορφη ήταν το βράδυ η «Krousta», άλλο τόσο όμορφες ήταν οι παρουσίες που ήταν εκεί σε ένα μαγαζί που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα φιλόξενα Φάρσαλα.