Βαθμολογία

Προοδευτική: Παρελθόν ο Πατσατζογλου, απέκτησε Καρρίκι

Η Προοδευτική με ανάρτηση της έκανε γνωστό, γιατί αποτελεί παρελθόν ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Aναλυτικά: Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Προοδευτικής ανταποκρινόμενοι στις ευχές και τις ευχαριστίες του πρώην ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Πατσατζογλου, θελουμε επιπροσθέτως και μέσω αυτής της ανακοίνωσης να του ευχηθούμε και πάλι να του ζήσει και να είναι καλοτυχη η νεογέννητη κορη του.

Ωστόσο είμαστε αναγκασμενοι να του πούμε πως αντί των καλοδεχούμενων πλην διφορούμενων έτσι όπως τις εξέφρασε ευχές του, θα προτιμούσαμε να ήταν πιο ειλικρινής σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ήταν πλέον αδύνατη η συνεργασία μας. Στηρίζουμε τον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Μαγγο και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Βασίλη καλή τύχη ποδοσφαιρικά και σε ότι κι αν κανεις στη ζωή σου.

Ενισχύθηκε με Καρρίκι

Απέκτησε τον Κώστα Καρρίκι η Προοδευτική. Αναλυτικά:

ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΙΚΙ!

Μια εξαιρετική μεταγραφή πραγματοποίησαν πριν από λίγο οι βυσσινί. Συγκεκριμένα ενέταξαν στο δυναμικό τους τον πολυσύνθετο και σκληροτράχηλο αμυντικό Κώστα Καρίκι που αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και ως αμυντικό χαφ.

Μπορεί να είναι μόλις 26 ετών αλλά έχει πλούσια εμπειρία στη Β Εθνική αγωνιζόμενος από 19 ετών αρχικά στα Τρίκαλα, στη συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ το 2019 ανακηρύχτηκε πρωταθλητής με τον Βόλο. Μετέβη έπειτα στην Παρτιζάν Τίρανων, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ είναι και διεθνής με την U19 της Αλβανίας.

Σε όλα του τα χρόνια έχει γεμάτες συμμετοχές και έρχεται να προσθέσει στην Προοδευτική δυναμισμό και εμπειρία. Κώστα καλώς όρισες στην ομάδα μας!