Βαθμολογία

Πήρε τον Μελούνοβιτς ο Ηρακλής

Την απόκτηση του Άλεν Μελούνοβιτς ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την συνεργασία της για τον επόμενο χρόνο με τον Άλεν Μελούνοβιτς. Γεννημένος στις 26/01/1990 στην, Prijepolje, , έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται ως σέντερ φορ.

Σε ηλικία 20 χρονών βρέθηκε στην Τσεχία και στην Τέμπλιτσε και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Βοσνία(Σαράγιεβο).Ακολούθησαν ομάδες σε Πολωνία, Σλοβακία, Μαυροβούνιο και Κίνα και επέστρεψε στην Σερβία για την Ναμπρεντάκ, ενώ ενδιάμεσα είχε βρεθεί και στην Τουρκία για την Σαμσουνσπορ.Συνολικά στην καριέρα του μετράει 75 γκολ σε 210 συμμετοχές με όλες τις ομάδες.

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Ο Σέρβος επιθετικός μέσω του IRAKLIS-FC.COM δήλωσε για την μεταγραφή του στον Ηρακλή:

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής.Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και υψηλοί στόχοι και με την βοήθεια των συμπαικτών μου, θα προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε. Αγώνα με αγώνα θα επιδιώξουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο για να φέρουμε ξανά ψηλά την ομάδα.Με την βοήθεια όλων μας και ειδικότερα των φιλάθλων μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».