Βαθμολογία

Ισοπαλία για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Προοδευτική στο τρίτο της φιλικό επί Ευρυτανικού εδάφους το απόγευμα της Κυριακής (21/8).

Το σκορ άνοιξε για την Προοδευτική στο 5’ ο Αγγελόπουλος με κοντινή προβολή. Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 14’ με τον Πεντρόζο για το 1-1.

Στο 50’ η Προοδευτική έκανε το 1-2  με σουτ του Νομικού. Στο 55’ ο Κούστα με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΛ (Α’ ημίχρονο): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κοσονού, Θωμαίδης, Μιλτιάδης, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόζο, Γλυνός, Όγκμποε.

ΑΕΛ (Β’ ημίχρονο): ημίχρονο Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Τζέρεμι, Μαξιμένκο, Γωγουβίτης, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Νίνο, Τσουμάνης, Πεντρόζο, Κούστα.

Προοδευτική (Α’ ημίχρονο): Καραργύρης, Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Νταβιώτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας, Πάβλας, Ευθυμίου, Γκαργκαλατζίδης.

Προοδευτική (B’ ημίχρονο): Αστράς, Σινγκ, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλίνος, Αλεξίου, Θεοδωρίδης, Νομικός, Φλενσμποργκ, Γιαννιτσανης, Κυριαζής.