Βαθμολογία

«Χόρεψε» και βράβευσε η Αναγέννηση Καλοχωρίου (PICS)

Μία πανέμορφη εκδήλωση έγινε την Παρασκευή (19/8) στην πλατεία του Καλοχωρίου, για λογαριασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ ΕΠΣΛ και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε γερές βάσεις.

Η διοίκηση ανακοίνωσε το νέο προπονητή που είναι ο έμπειρος κ. Γιώργος Χατζής που με τη σειρά του θα προσπαθήσει να κάνει το δυνατόν καλύτερο για την ομάδα.

Άψογος οικοδεσπότης στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Σαΐτης. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την όμορφη πλατεία για να απολαύσει τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια που έλαβαν χώρα.

Σίγουρα τα χορευτικά συγκροτήματα ήταν αυτά που «έκλεψαν» την παράσταση και ο λόγος γίνεται για το χορευτικό συγκρότημα του Δρυμού που ήρθε στο Καλοχώρι, καθώς και το τοπικό συγκρότημα του Καλοχωρίου, με πλούσιες χορευτικές δεινότητες.

Η βραδιά είχε και βραβεύσεις και τιμητικές πλακέτες. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, τοπικοί φορείς και άρχοντες. Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, έχοντας δίπλα του τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Κώστα Κουρδή. Ο κ. Γιάννης Έξαρχος που είναι μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος των υποδομών.

Ήταν εκεί ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέσσωνα κ. Γιάννης Σακκαβός, καθώς και τα μέλη του τοπικού Καλοχωρίου, ο κ. Δημήτρης Λάζος και ο κ. Βαγγέλης Έξαρχος, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας του Καλοχωρίου κ. Αποστόλης Έξαρχος.

Βραβεύτηκαν ο κ. Λευτέρης Σαΐτης με τις επιχειρήσεις «ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ» και «Intercom foods S.A» για την πολύτιμη προσφορά τους όλα τα χρόνια στην ομάδα.

Επίσης τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης στον κ. Γιάννη Έξαρχο για την μεγάλη του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια.

Στο βήμα μίλησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης και όπως είπε είναι πραγματικά χαρούμενος, που μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, είδε και πάλι τον κόσμο να δίνει το βροντερό παρόν για το χωριό και φυσικά την αγαπημένη τους ομάδα.

Επίσης το λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που είναι πάντα δίπλα στα σωματεία του νομού μας και τόνισε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό γεγονός, αφού προστατεύει τους νέους από πολλές τρικλοποδιές που θα έβρισκαν μπροστά τους.

Τέλος μίλησε και ο κ. Γιάννης Έξαρχος που ήταν φανερά συγκινημένος και τόνισε πως δεν θα πάψει ποτέ να βοηθάει την αγαπημένη του ομάδα την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Το γλέντι ήταν πολύ όμορφο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το athleticlarissa σας μεταφέρει όμορφες εικόνες από την χοροεσπερίδα της ομάδας!