Βαθμολογία

Μάχιμο και τη νέα χρονιά το Μαυροβούνι (PICS – VIDEOS)

Επί σειρά ετών η ομάδα του Μαυροβουνίου μας εκπλήσσει με την αγωνιστικότητά της στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας του νομού μας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 17/8 και βρεθήκαμε στο γήπεδο στις 19/8. Αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν παρόντες το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών της φετινής χρονιάς. Μεγάλη σημασία έχει πως παρέμεινε η περσινή ομάδα, με μία μόνο αποχώρηση. Θα γίνουν τουλάχιστον 2-3 μεταγραφές για να βοηθήσουν. Τεχνικός και τη νέα σεζόν ο έμπειρος κ. Δημήτρης Κουκουλιαύκας. Πολύ καλή η προετοιμασία του κόουτς στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ένα γήπεδο σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Από αριστερά τα μέλη της διοίκησης, Αλέκος Μαντζαφούλης, Στέργιος Νούλας, Κώστας Ζαφερίου

Η διοίκηση και τη νέα χρονιά έβαλε τους στόχους, που δεν είναι άλλοι από την πολύ καλή παρουσία του Μαυροβουνίου στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω απ’ όλα όμως όπως μας τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, είναι να χαίρονται το κάθε παιχνίδι, να υπάρχει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και φυσικά να προσφέρουν και θέαμα στους φιλάθλους που έρχονται να τους δούνε.

Από μέρους της διοίκησης απουσίαζε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Μπατζέλας, όμως από το Δ.Σ. ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Ζαφειρίου, ο γενικός αρχηγός κ. Στέργιος Νούλας, καθώς και ο κ. Αλέκος Μαντζαφούλης που είναι υπεύθυνος γηπέδου.

Όλοι τους αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα, αφού πέρασαν από ποδοσφαιριστές και τώρα βοηθούν από το πόστο της διοίκησης, που αριθμεί τουλάχιστον οκτώ βασικά μέλη και τέσσερα αναπληρωματικά.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι φίλοι και έχουν ένα κοινό στόχο, το Μαυροβούνι, που θέλουν να συνεχίσει την παράδοση.

Τα φιλικά

27/8: Μαυροβούνι – Αμπελιά

1/9: Μαυροβούνι – Ομόνοια

3/9: Πελασγιώτιδα – Μαυροβούνι (γήπεδο Κουλουρίου)

6/9: Συκούριο – Μαυροβούνι

10/9: Μαυροβούνι – Γιάννουλη

19/9: Μαυροβούνι – Γόννοι

Οι δηλώσεις

Δημήτρης Κουκουλιαύκας (προπονητής)

">http://

Ραφαήλ Εμμανουήλ (ποδοσφαιριστής)

">http://

Τάσος Ριζόπουλος (τερματοφύλακας)

">http://

Νίκος Μπατζέλας (ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Πράπας (ποδοσφαιριστής)

">http://