Βαθμολογία

Χανιά: Συμφώνησε με Φραντζέσκο

Νέος τεχνικός των Χανίων θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φραντζέσκος. Το πρώτο βήμα για να αρχίσει ο προγραμματισμός για το νέο πρωτάθλημα (του οποίου το μέλλον είναι… αβέβαιο και μοιάζει δεδομένη η αναβολή της πρεμιέρας που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου) γίνεται με την άφιξη του προπονητή στα Χανιά.

Ο “εκλεκτός” της διοίκησης και αυτός που τελικά προκρίθηκε ανάμεσα στις λύσεις που παρουσιάσαμε πρόσφατα είναι ο Κώστας Φραντζέσκος. Ηδη έγιναν οι τελικές συζητήσεις με την ομάδα και αναμένεται να επισημοποιηθεί η επίτευξη της συμφωνίας.

Επειδή τα οικονομικά δεδομένα – όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν – θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Ηλίας Κώτσιος δεν θα τον ακολουθήσει ως άμεσος συνεργάτης, όπως έγινε σε ΑΕΛ και Καραϊσκάκη. Οι λύσεις που εξετάζονται για τη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου είναι από την τοπική αγορά σε πρώτη φάση.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι μέλλει γενέσθαι με τα ενεργά συμβόλαια και πόσοι από αυτούς τους παίκτες θα παραμείνουν τελικά, όπως και το τι θα γίνει με τις “ανοιχτές” υποθέσεις παικτών που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν αλλά υπάρχει επιθυμία της ομάδας να τους κρατήσει…

Πηγή: Athlitiko