Βαθμολογία

Ανανεωμένος και φιλόδοξος ο Δωτιέας Αγιάς (PICS + VIDEOS)

Νέα αρχή με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Δωτιέα Αγιάς. Ο σύλλογος μετά από μία τρομερή χρονιά στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας, όπου επάξια πήρε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, έκανε την Πέμπτη (18/8) την πρώτη του προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Δήμητρας που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η νέα σεζόν βρίσκει το σύλλογο αλλαγμένο αναφορικά με το ρόστερ αλλά και το νέο τεχνικό τιμ που παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόδοξο.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυριάκος Καφανέλης έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις τη ομάδας και όπως μας ανέφερε, άλλαξε η φιλοσοφία αναφορικά με το έμψυχο υλικό.

H ομάδα της νέας περιόδου 2022 - 2023

Τα νέα αποκτήματα

Φυσικά θα γίνουν και άλλες μεταγραφές και πιθανόν κάποιες ακόμη ανανεώσεις μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Στο δημοτικό στάδιο της Αγιάς προχωρούν οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη, με στόχο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει από την αρχή τα επίσημα ματς της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Πολλά νέα πρόσωπα στην «πρώτη» της ομάδας. Αρκετοί παίκτες νεαροί και εξελίξιμοι που θέλουν να «αρπάξουν» την ευκαιρία, να βοηθήσουν την ομάδα και μέσα από το σύλλογο να διακριθούν.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα, νέος τεχνικός ανέλαβε ο εξελίξιμος κόουτς κ. Δημήτρης Μπουκουβάλας που προέρχεται από το πρωτάθλημα της SL 2 με την ΠΑΕ Ρόδος, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε με επιτυχία σε ομάδες του νομού μας. Έχει πολύ όρεξη για δουλειά και με το «καλημέρα» προσπάθησε να περάσει ένα άκρως οικογενειακό κλίμα.

Παρότι η ζέστη ήταν έντονη οι παίκτες έδειξαν ζήλο σε όσα τους έλεγε ο νέος κόουτς και έγινε μία πολύ καλή προπόνηση. Άμεσος συνεργάτης του – γυμναστής ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Κωστομητσόπουλος.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές με στόχο να γίνει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα φιλικά. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Μακρής, Κορτσάρι και Φουκαλάς.

Οι δηλώσεις

Κυριάκος Καφανέλης (πρόεδρος)

">http://

Δημήτρης Μπουκουβάλας (προπονητής)

">http://

Δείτε εικόνες από την πρώτη ημέρα μέσα από το athleticlarissa