Βαθμολογία

Ήρθε και η επιβεβαίωση για Κούλπα

Το athleticlarissa αποκάλυψε την μεταγραφή του Αποστόλη Κούλπα στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Λίγες ώρες μετά ήρθε και η επιβεβαίωση με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Κούλπα.

Ο Κούλπας μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της SuperLeague 2 τόσο με τον ΑΟ Τρίκαλα όσο και με τον Απόλλων Λάρισας.

Επίσης έχει θητεύσει στον Αχιλλέα Δομοκού (Γ' Εθνική κατηγορία), στην Δόξα Αργυροπουλίου (Α ΕΠΣΝΛ - DETOX κατηγορία) και στον ΑΟ Σελλάνων (Γ' Εθνική κατηγορία).

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Αποστόλη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Ο Κούλπας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε τα εξής: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η επιστροφή στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Η προσέγγιση των ανθρώπων του Αχιλλέα, ο τρόπος λειτουργίας το πλάνο, το όραμα και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας σε συνδυασμό με την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.

Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική σεζόν με υγεία και να στο τέλος να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας!».