Βαθμολογία

Αντσελότι: Αποσύρεται απ’ τους πάγκους

Την απόφασή του να σταματήσει την προπονητική μόλις εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστοποίησε ο Κάρλο Αντσελότι.

Στα 63 του χρόνια είναι απ’ τους πλέον επιτυχημένους προπονητές της Ευρώπης. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει εργαστεί σε ομάδες-Κολοσσούς του ποδοσφαίρου και δίχως άλλο την καριέρα του θα τη ζήλευαν οι πάντες. Μια καριέρα που πλησιάζει στο τέλος της όπως γνωστοποίησε. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αυτή η φάση στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κλείσει την καριέρα μου. Μετά θα αποσυρθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κορυφή του ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να βάζεις τη λέξη “τέλος” μετά από αυτή την εμπειρία.

24 τίτλοι στην καριέρα μου; Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι λογαριασμοί δεν έχουν σημασία για μένα. Θα τους κάνω στο τέλος, όταν μια ισορροπία θα έχει περισσότερο νόημα. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια προτεραιότητές μου ήταν η τακτική, τώρα επικεντρώνομαι στις ανθρώπινες σχέσεις, στη γνωριμία με τους ανθρώπους και τις νέες γενιές».