Βαθμολογία

Ανατροπή για τη συμμετοχή ιστορικής ομάδας στη Γ’ Εθνική!

Το βάρος τους έχουν ρίξει σε ιστορική ομάδα στη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Θετικά φαίνεται να είναι τα μηνύματα σε ό,τι αφορά την αγωνιστική ενεργοποίηση του ΑΟ Χαλκίς, ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έπειτα από την πρωτοβουλία παλαίμαχων ‘νερατζούρι’ και τη δημιουργία επιτροπής σωτηρίας.

Μετά τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας 8/8 ξεκίνησαν οι προσπάθειες του Αντώνη Αυλωνίτη, του Σπύρου Λάμπρου, αλλά και των υπολοίπων μελών της επιτροπής, για την ανεύρεση οικονομικών πόρων και την οργάνωση του ΑΟΧ, ώστε να είναι έτοιμος να παρουσιαστεί στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ήδη φαίνεται να υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Πέτρος Ζουρούδης, ενώ έχουν ξεκινήσει και επαφές με ποδοσφαιριστές για τη συγκρότηση του ρόστερ.

Mετά το δεκαπενταύγουστο αναμένεται να κορυφωθεί ο ‘αγώνας δρόμου’ σε όλα τα επίπεδα, με στόχο ως τη Δευτέρα 22/8 η ομάδα της Χαλκίδας να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά αναμένεται παράλληλα να γίνει προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου των ‘νερατζούρι’, που θα ‘τρέξει’ και επίσημα τον ΑΟΧ στη νέα του προσπάθεια στις εθνικές κατηγορίες.

Πηγή: Eviasports