Βαθμολογία

Χρονιά υψηλών προδιαγραφών για το Κιλελέρ (PICS)

Νέα πρόκληση για το Κιλελέρ η φετινή χρονιά, αφού ο πήχης μπήκε ψηλά και διοίκηση, προπονητής και παίκτες έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν το βήμα παραπάνω, έτσι ώστε η ομάδα να αλλάξει κατηγορία πηγαίνοντας στη Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τα τελευταία χρόνια το Κιλελέρ μας εκπλήσσει όμορφα, αφού πρόκειται για μία από τις πλέον ανταγωνιστικές ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία και είναι από τους δυνατότερους παίκτες στην σκακιέρα του ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση στο Κιλελέρ είναι πολύ σοβαρή, μετρημένη στις κινήσεις της, ξέρει πάντοτε μέχρι που θέλει να φτάσει και από την αρχή μετράει τα κουκιά έτσι ώστε να πετύχει το στόχο της.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022 - 2023

Το Δ.Σ. απαρτίζουν ο πρόεδρος κ. Χρήστος Φτάρας, αντιπρόεδρος ο κ. Ηλίας Καλφούντζος, γενικός γραμματέας ο κ. Μανώλης Κωστόπουλος, ταμίας ο κ. Γιώργος Μαραγκούλης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο κ. Ηλίας Φιλοκώστας.

Tα νέα αποκτήματα

Δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια ένας από τους θερμότερους οπαδούς και συγγενής του προέδρου ο κ. Αποστόλης Δημητρίου.

Το χτίσιμο τη φετινή χρονιά ξεκίνησε με την πρόσληψη ενός σπουδαίου προπονητή του κ. Κώστα Κατσάρα που όλα αυτά τα χρόνια έχει διδάξει σε όχι και λίγα παιδιά τις άπειρες γνώσεις που έχει στο χώρο αυτό.

Κρατήθηκε ο πολύ βασικός κορμός της ομάδας, έγιναν όμως και αρκετές μεταγραφές και όπως μας δήλωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης, αναμένονται άλλες δύο τουλάχιστον μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση στο χώρο.

Οι προπονήσεις βαίνουν στην 3η εβδομάδα, γίνονται καθημερινά στο γήπεδο Χάλκης και βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δίπλα στον κ. Κατσάρα, είναι ο ιδιαίτερα εξελίξιμος κ. Βασίλης Δοδοντσάκης και η προπόνηση που παρακολουθήσαμε την Πέμπτη (11/8) είναι χάρμα οφθαλμών.

Η διοίκηση του Κιλελέρ ευχαριστεί θερμά τον φροντιστή της ομάδας κ. Μιλτιάδη Κόκκαλη που είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθάει από το δικό του πόστο.

Δείτε δηλώσεις και εικόνες από το athleticlarissa που βρέθηκε στο γήπεδο Χάλκης...

Οι δηλώσεις

Χρήστος Φτάρας (πρόεδρος)

">http://

Κώστας Κατσάρας (προπονητής)

">http://

Αργύρης Κουτσιρίμπας (τερματοφύλακας)

">http://

Θάνος Ντιντής (ποδοσφαιριστής)

">http://

Χρήστος Τζέκα (ποδοσφαιριστής)

">http://

Τα αδέρφια Ντιντή (Θάνος - Στέλιος) στην ίδια ομάδα τη φετινή χρονιά

Και παγοθεραπεία για τους παίκτες του Κιλελέρ