Βαθμολογία

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει (PICS)

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων Κ16 (Fina Youth Women (U16) Water Polo World Championship), το οποίο θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 21 έως τις 28 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 13 εθνικών ομάδων, περιλαμβανομένης και της Εθνικής Ελλάδος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ανοικτό δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο μετά τις τελευταίες παρεμβάσεις του Δήμου Λαρισαίων, αναδεικνύεται σε μια σπουδαία αθλητική υποδομή υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις.

Στο κολυμβητήριο, το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται παρεμβάσεις και εργασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη διοργάνωση.

Αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Γιάννης Γιαννουρής, παρόντος του αντιπεριφερειάρχη Βασ. Πινακά, των αντιδημάρχων Θ. Αδαμόπουλου και Μιχ. Αναστασίου, του προέδρου της ΔΗΚΕΛ Βαγ. Μόρα και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Απ. Καλογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και των παρεμβάσεων στο Κολυμβητήριο, ενώ ο κ. Γιαννουρής δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη για την αποτελεσματική συνεργασία.

Για αποτελεσματική συνεργασία ΚΟΕ, Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Λαρισαίων έκανε λόγο και ο κ. Β. Πινακάς.