Βαθμολογία

Άλλαξε κατηγορία, κράτησε την ίδια φιλοσοφία! (PICS – VIDEOS)

Νέο ξεκίνημα για την ιστορική Πελασγιώτιδα (2022 – 2023), αυτή τη φορά όμως τη βρίσκει στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, ύστερα από την άνοδό της την περσινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η φιλοσοφία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια είναι και παραμένει η ίδια, δηλαδή να προωθούνται τα νεαρά παιδιά από την Ακαδημία και να αποτελούν το αύριο της Πελασγιώτιδας.

Φυσικά μέλημα των ανθρώπων που είναι δίπλα είναι να διακρίνονται και τα ταλέντα που υπάρχουν και να μπορούν να φεύγουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Είναι πολλά χρόνια η Πελασγιώτιδα στον χώρο και έχει καταφέρει να καταξιωθεί και φυσικά να εμπιστεύονται την μεγάλη Ακαδημία της, οι ποδοσφαιριστές του νομού μας.

Πρόεδρος της ομάδας είναι ο χαρισματικός κ. Αργύρης Γκρίμπας που όλα αυτά τα χρόνια με πολύ αγάπη προσφέρει και χτίζει καθημερινά την ομάδα του.

Επίσης πολλά χρόνια έχει στο τιμόνι της πρώτης ομάδας τον έμπειρο κόουτς κ. Κώστα Μπακατσή. Η προετοιμασία της «Πέλας» ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες με πολλά νέα παιδιά, όπως μας τόνισαν αναμένονται δύο ακόμη προσθήκες (ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός), έτσι ώστε να κλείσει το νέο ρόστερ.

Στόχος της ομάδας είναι φυσικά να παραμείνει στην κατηγορία και να συνδυάζει το καλό ποδόσφαιρο με τα θετικά αποτελέσματα. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε απόγευμα στο γήπεδο Θεσσαλικό.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει δηλώσεις αλλά και εικόνες από την προπόνηση.

Οι δηλώσεις

Αργύρης Γκρίμπας (Πρόεδρος)

">http://

Κώστας Μπακατσής (Προπονητής)

">http://

Γιώργος Κουπατσιάρας (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Πάρης Χριστώνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Χαράλαμπος Ιορδανίδης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Χώτος