Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ: Έγκριση από ΕΕΑ - Γενική Συνέλευση - Προτεραιότητες

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό στους φιλάθλους της, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (09.08.22 ώρα 13:00), ότι εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της (άδειες 69Α) στους κ.κ. Αχιλλέα Νταβέλη (70%) και Ιωάννη Νταβέλη (19,71%).

Σχετικό link: https://gss.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/3625-9-8-22

Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε για τα εξής:

Α) Την προσεχή Παρασκευή 12/8 και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση για την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Β) Αναφορικά με την αντιμετώπιση τρεχόντων ζητημάτων, η ΠΑΕ ΑΕΛ υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς εργάζεται από μέρες και με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να διευθετηθεί το μείζον ζήτημα του ban (απαγόρευσης μεταγραφών) που έχει επιβληθεί από την FIFA προ εξαμήνου, ώστε να τελεσφορήσουν το συντομότερο οι μεταγραφές που έχουν ήδη συμφωνηθεί, προκειμένου να καταστήσουν την ομάδα μας απολύτως ικανή για την διεκδίκηση των στόχων της.

Γ) Επίσης, έχει διευθετηθεί και έπεται συνέχεια, μια σειρά σοβαρών εκκρεμοτήτων, προκειμένου η ομάδα μας να μπορέσει στο εξής να λειτουργήσει απρόσκοπτα σε όλα τα επίπεδα, ήτοι:

- Επήλθε και εκτελείται συμφωνία για σταδιακή κάλυψη των οφειλομένων σε όλους τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας μας.

- Επήλθαν και εκτελούνται συμφωνίες για την αντιμετώπιση μιας σειράς προσφυγών και την αποφυγή νέων, από ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό μας.

- Τακτοποιήθηκαν τρέχουσες ρυθμίσεις για βεβαιωμένες οφειλές του παρελθόντος σε ΙΚΑ και εφορία και

- Τακτοποιείται οφειλή προς την ΕΠΟ, προκειμένου η ομάδα μας να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δ) Σύντομα θα υπάρξουν επαφές και με τους υπόλοιπους συμβαλλόμενους με την ΠΑΕ ΑΕΛ, οι υποθέσεις των οποίων εκκρεμούν.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε ότι σε όλα τα επίπεδα δράσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, αγωνιστικά και μη, επιτελείται έργο για το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι της Λάρισας αλλά και οι οπαδοί της ομάδας μας σε όλο τον κόσμο, θα δηλώνουν υπερήφανοι.